Freja skind - Dansk ejet og drevet - Fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid
1-4 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Brands
Materiale
Taske størrelser
Filter

Moderne bumbag og bæltetasker i læder til dame

Bumbag, bæltetaske, mavetaske - kært barn har mange navne. Bæltetasker til damer er efterhånden blevet en uundværlig accessory i garderoben, og det forstår vi godt. Den lille taske er yderst praktisk, da den kan bæres om livet eller som crossover, således du har hænderne fri. Hos Freja Skind finder du et bredt udvalg af lækre og moderne bumbags til kvinder og mænd. De er alle lavet af de bedste materialer i topkvalitet, hvilket sikrer et lækkert design og udseende samt en fantastisk holdbarhed af de enkelte produkter. Ønsker du en taske, der er en anelse større, kan du også shoppe vores moderne skulder- og crossovertasker, som findes i et hav af forskellige design, farver og modeller. Du kan også prøve vores smukke clutches, hvis du blot skal have en taske, hvor der er plads til de mest nødvendige ting, og som ikke fylder specielt meget.

Bredt udvalg af farverige bumbag i læder

Hos Freja Skind tilbyder vi et udvalg af bumbags og bæltetasker i forskellige modeller og skindtyper herunder lammeskind, bøffelskind og kalveskind m.m. Blandt vores sortiment finder du blandt andet bumbags fra populære danske mærker som Treats, Corium, Montana og Orchid. Er du på udkig efter en klassisk og stilren bæltetaske til damer i læder, kan du kigge efter tasker fra danske Treats. Bumbags fra Treats er kendetegnet for deres tidløse design og bløde kalveskind. Hertil kan du også vælge den smarte lille Daisy pung, som er originalt tilbehør til Iris bumbag fra Treats. Er du derimod på jagt efter en farverig bumbag, har vi et udvalg af bumbag i brun, cognac, gul og grøn kalveskind, som garanti vil sætte prikken over i’et på dit øvrige outfit. Hvilken en af vores bæltetakser, du vælger, er helt op til dig. Du kan derfor med fordel gå på opdagelse i vores sortiment og opleve de mange spændende muligheder og forskellige modeller. Er du til det klassiske look, kan du også finde et bredt udvalg af klassiske bumbags og bæltetasker i sort læder.

Bumbags med plads til det meste

Hvis du er på udkig efter en anvendelig og rummelig bæltetaske eller bumbag, er en bumbag den perfekte taske til dig. Hos Freja Skind finder du forskellige modeller af bumbags i læder og skind. Blandt vores udvalg finder du bumbags i til damer, som alle er designet med mange gode rum, hvilket gør dem til ideelle til ferien og festen såvel som til hverdagsbrug. Med en bumbag får du med andre ord en super anvendelig taske, som kan styles på flere forskellige måder til både hverdag og fest. Det danske mærke, Orchid, designer bæltetakser i 100% kalveskind med plads til de vigtigste ejendele. Taskerne kan ligeledes bæres både rundt om livet eller som crossbody. Du kan altså nemt tilpasse taskerne til dit outfit på den måde, det ser bedst ud. Bæltetasker fra Orchid er en populær bæltetaske med regulerbar rem, som sikrer, at du kan bruge den på forskellige måder. Se også vores store udvalg af smart og kvalitetsrigt lædertøj til kvinder. Det er perfekt til dig, der gerne vil gå all-in med læder outfittet og have noget at matche din bumbag eller bæltetaske i skind med. En smart læderjakke eller et par moderne læderbukser kan på mange måder være med til at sætte prikken over i’et i et gennemført og lækkert outfit.

Bumbags er perfekt til enhver anledning

En bumbag er smart i hverdagen til, at opbevare nøgler og pung. Nok er en bumbag lille, men den er ekstrem rummelig. Her hos Freja Skind har vi også mindre bumbags og store bumbags. Den er dermed også ideel til byture eller rejsen, hvor du vil have dine ting tæt på dig - hele tiden.Bumbags er meget populære, en af de stor grunde er, at en bumbag kan rumme alt det du lige skal have med på shoppeturen, og lignende. Bæltetasker og bumbags er også perfekte til årets festivaler hvor du skal have hænderne over hovedet og ferier hvor du skal have styr på pengene og fadøllen. Er du i tvivl om hvilken bæltetaske du skal vælge, så tag endelig kontakt.

Moderne og praktiske bumbags og læder bæltetasker

Måske forbinder du bæltetasker til herre med de lidt turistede mavetasker, man som oftest havde på, når man var ude at rejse. Nu er bæltetasker til mænd vendt tilbage med et nyt syn derpå. I dag er bæltetasker og bumbags moderne og trender især blandt de unge. Hos Freja Skind har vi arme helt over hovedet. Vi synes nemlig ikke kun, at de er flotte og moderne, men vi mener ligeledes, at de er super praktiske og smarte. Kvinder har længe haft deres små mavetasker, hvor de har plads til pung, mobil og andre vigtige småting. Nu er det mændenes tur. Du skal som mand ikke bekymre dig om, hvad “man må” og hvad “man ikke må”, og om det er for feminint at gå med en lille taske over skulderen. Du kan nu være helt sikker på, at det er topmoderne at gå med en bæltetaske - også selvom du er mand. Du kan shoppe blandt et bredt udvalg af læder bæltetasker til mænd hos Freja Skind. De er alle lavet af de bedste materialer af topkvalitet, hvilket er med til at sikre en god holdbarhed samt et lækkert design. Tjek også alle vores andre smarte og moderne tasker til mænd. Udvalget er stort, og du kan både finde store og rummelige weekendtasker samt smarte computertasker af ægte skind og mange flere.

Bumbags og bæltetasker tilbud

Når du shopper din næste bumbag hos Freja Skind, kan du være heldig at finde den på udsalg. Vi har nemlig løbende gode tilbud på bumbags og en række af andre udvalgte varer og produkter. Med vores prisgaranti behøver du ikke at bruge tid på at tjekke priser, da du herigennem er sikret den bedste pris på produktet. Køber du et af vores produkter, og finder det billigere i en dansk webshop eller butik indenfor 3 uger, så krediterer vi differencen til det købende kort, såfremt produktet overholder vores betingelser. Du kan læse mere om vores prisgaranti her. Ligeledes tilbyder vi Hos Freja Skind fri fragt, når du shopper for minimum 500 kr. Lad dig inspirere i vores udvalg af kvalitets tasker, og find din nye bumbag online hos Freja Skind.

Ofte stillede spørgsmål om bumbags og bæltetasker

Hvad er en bumbag?

Hvad er en bæltetaske, bumbag eller mavetaske? Det er en lile taske som er yderst populær både blandt kvinder og mænd. Nogle vælger at bære den som en mavetaske rundt om livet mens andre hænger den over kroppen som en crossover. Man kan også bære den den på ryggen som en lille handy rygsæk.