Kategori: Bumbag / Bæltetaske

Hos Freja Skind forhandler vi et bredt udvalg af ægte skindtasker i den lækreste kvalitet. I vores sortiment finder du store og små tasker, som passer til enhver lejlighed. Du finder blandt andet de populære bumbags, der passer til dig, som er på farten og samtidig ønsker høj kvalitet og et flot design.

Tag et kig i vores udvalg af bumbags i skind, og køb din næste taske online hos os.

Komfort og fløjlsblødt skind

Vi forhandler hos Freja Skind et stort udvalg af bumbags i forskellige farver og størrelser. Fælles for vores udvalg af bumbags er, at de alle er fremstillet i 100% ægte skind i den blødeste kvalitet kombineret med en rem af skind eller tekstil. En bumbag er til dig, som ønsker en praktisk taske uden at gå på kompromis med design. Med en bumbag får du en komfortabel taske, som kan bæres både som en crossbody eller som en traditionel bæltetaske.

Bredt udvalg af farver og kvaliteter

Hos Freja Skind tilbyder vi et udvalg af bumbags i forskellige modeller og skindtyper, herunder lammeskind og kalveskind mm. Blandt vores sortiment finder du blandt andet bumbags fra de populære danske brands Treats, Corium og Orchid i flere forskellige farver, som alle er produceret i det blødeste kalveskind.

Med plads til det meste

Er du på udkig efter en anvendelig og rummelig taske, er en bumbag den perfekte taske til dig. Hos Freja Skind finder du forskellige modeller af bumbags, der alle er rummelige og med plads til meste. Blandt vores udvalg finder du bumbags, som alle er designet med mange gode rum, hvilket gør dem til ideelle weekendtasker, til ferien, samt hverdagsbrug. Med en bumbag får du andre ord en super anvendelig taske, som kan styles på flere forskellige måder til både hverdag og fest.

Shop for 500 kr. og få fri fragt

Hos Freja Skind tilbyder vi fri fragt, når du shopper for minimum 500 kr. Lad dig inspirere i vores udvalg af kvalitetstasker, og find din nye bumbag online hos Freja Skind.