Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Kategorier
Brands
more... less
Størrelse
Farve
Skindhandsker
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Opdag vores udvalg af læderhandsker til herre til de kølige efterårs- og vintermåneder hos Frejaskind.dk. Vores kollektion af højkvalitets skindhandsker er et must-have for enhver herregarderobe, når temperaturen falder. Vores stilfulde læderhandsker til herrer er designet ikke kun for at tilbyde varme og komfort, men også for at tilføje et strejf af elegance til enhver påklædning. Vælg læderhandsker til mænd fra Frejaskind.dk, og oplev hvordan vores skindhandsker kan forbedre din stil med deres unikke kvalitet og eksklusive udseende.

Smarte og behagelige læderhandsker til herre af højeste kvalitet

Når kulden langsom sniger sig ind på os, kan det være meget rart med et par gode læderhandsker, der kan sørge for, at hænderne kan holde på varmen, og at fingrene ikke fryser af. Og så gør det jo slet ikke noget, at handskerne også ser lidt smarte ud og er af god kvalitet.

Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af skindhandsker til herre i bedste kvalitet. Vi har en lang årrække af erfaring, og har derfor håndplukket og udvalgt læderhandsker til mænd af høj kvalitet, så du udelukkende kan shoppe et stort udvalg at de mest kvalitetsrige skindhandsker. På vores hjemmeside samt i vores fysiske butikker finder du et bredt udvalg af herre skindhandsker i forskellige farver og designs. Du finder alt fra smarte kørehandsker og varme luffer til de klassiske fingerhandsker af læder.

Du kan ligeledes shoppe et hav af andre kvalitetsprodukter, der alle er produceret med det bedste læder og skind. Se blandt andet det smarte lædertøj til mænd og alle de praktiske og moderne herre lædertasker.

Lækre luffer og skindhandsker til herre

Med en lækker skindhandske kan du nemt pifte dit efterårs- og vinterlook op. En skindhandske er en yderst brugbar accessorie, som med fordel kan anvendes af mænd. Er du på udkig efter noget, der kan holde dine hænder varme i de køligere måneder, finder du hos Freja Skind et udvalg af varme luffer og forede handsker.

Den smarte vinteraccessorie kan på mange måder pifte dit look op samtidig med, at du holder dig varm. Skindhandskerne til mænd findes i et stort udvalg af flotte farver såsom sort, grøn, brunlige nuancer og mange flere. De er perfekte sammen med en moderne vinterjakke, og mangler du også en ny jakke til kulden, så kan du med fordel se alle vores varme lækre vinterjakker. Med en af disse vinterjakker kan du både holde varmen samtidig med, at du ser moderne og smart ud - og med et par af vores læderhandsker kan du sætte prikken over i’et i et cool vinteroutfit. 

Læderhandsker til herre fra kendte brands

Hos Freja Skind har vi et stort sortiment af skindhandsker til herre fra forskellige brands. Blandt andet finder du handsker fra det danske mærke, Randers Handsker samt Hestra Handsker, som er en af de førende producenter. Derudover finder du læderhandsker til herre i alle regnbuens smukke farver. Hvad enten du ønsker skindhandsker i sort, grå, lilla, rød eller gul, så er du kommet til det helt rette sted, og du kan med garanti finde noget, der falder i din smag.

Find den rette størrelse til dine læderhandsker

Er du i tvivl om din handske størrelse på de forskellige handsker? Vi har sørget for, at du kan finde din handske størrelse nemt og hurtigt via vores handske størrelsesguide. Guiden viser dig, hvordan du nemt måler og finder den rette læderhandske størrelse, så du er klar til bestille din skindhandske til herre online hos Freja Skind. Er du stadig i tvivl efter at have kigget på de forskellige størrelsesguides, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde lige netop de læderhandsker til herre, du har brug for.

Har du spørgsmål vedrørende læderhandsker til herre?

Har du spørgsmål angående vores sortiment af skindhandsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 22 62 51 10. Derudover er vores fysiske butik af finde i både Aalborg eller Silkeborg, hvor du kan blive inspireret af vores mange produkter i skind.