Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Brands
more... less
Størrelse
Farve
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Mangler du et produkt i din garderobe, der både fremstår elegant, råt og stilfuldt på samme gang, så bør du købe en skindnederdel. En nederdel i læder kan du bruge i hverdagen og til festlige lejligheder, fordi den skal styles på et væld af forskellige måder.

Hos Freja Skind forhandler vi et håndplukket udvalg af skindnederdele, der findes i flere forskellige modeller, størrelser og længder, så du kan få den skind nederdel, der passer til dig. 

Lædernederdele 

Fælles for vores skind- og lædernederdele er, at de er den perfekte kombination mellem det klassiske og moderne. Vi forhandler nederdele i klassiske farver; sort, brun og grå, hvilket betyder, at de kan kombineres med mange forskellige farver og typer af overdele. De kan fås i enten lammeskind eller handskeskind, der begge er et behageligt og let materiale. 

Vi har kombineret det klassiske udtryk med et moderne twist, der kommer til kende på forskellige vis. Du kan både finde en klassisk sort skindnederdel i A-form, så den sidder tæt til taljen med løst i længden. Nogle af dem har et flot mønster foran, der er udformet i grove syninger, som bryder den glatte overflade - Andre har elastik og snøre i taljen, der giver en afslappet stil.

Med andre ord kan du finde lige nøjagtig den lædernederdele, der passer til dine behov og din stil. Uanset om du leder efter en brun nederdel, grå nederdel, knælang nederdel eller en nederdel i store størrelser, så finder du dem hos os. 

Høj kvalitet til lav pris 

Vores virksomhed vægter kvalitet højt, for lædertøj er både mere holdbart, behageligt og smart, når det bliver produceret i skind af højeste kvalitet. Vi er en familieejet virksomhed, der har mange årtier bag os i branchen. Derfor ved vi, hvad god kvalitet og god service er.

Vi håndplukker selv vores varer på fabrikker verden over, hvilket betyder, at vi sparer dig som kunde for et fordyrende mellemled. På den måde kan vi sikre dig, at du køber produkter i skind af højeste kvalitet - men til en rimelig pris. 

Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med dit nye produkt fra os, hvorfor vi gerne rådgiver dig til den rigtige størrelse. Send os en mail til info@frejaskind.dk med dit livsmål, så rådgiver vi dig på bedste vis. 

Vores værdier som virksomhed går igen i alle vores produkter, hvorfor du trygt kan lade dig inspirere af vores store sortiment, for uanset om du leder efter en ny skuldertaske, læderjakke, lædervest, bæltetaske eller noget tredje, så finder du den bedste kvalitet hos os.