Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Størrelse
Farve
Skindhandsker
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Kørehandsker herre - find de bedste her på siden! Hos os finder du et stort udvalg af lækre kørehandsker mænd, der er lavet i flot og holdbart læder. De er behagelige at have på, og er perfekte til kørsel eller som et fashion statement. Find dine nye kørehandsker her på siden.

Klassiske og elegante kørehandsker læder herre

Kørehandsker i læder til herre er et must-have tilbehør, når man kører bil. De er ikke kun smarte og trendy, men de holder også dine hænder varme og tørre i al slags vejr. Vi har et stort udvalg af lækre kørehandsker herre i alle stilarter og farver, så du kan finde de perfekte handsker til dine behov. Kørehandsker til mænd er typisk udført i blødt læder og har ikke noget foer.

Klassiske og elegante kørehandsker mænd er en af de mest populære stilarter blandt vores mange flotte designs. Hvad enten du bare skal gå ned af gaden, eller om du bruger dine kørehandsker i en veteranbil eller cabriolet, det er helt op til dig; det er sikkert, at stilen er fuldstændig rigtig med et par klassiske Randers Handsker kørehandsker.

Herre kørehandsker: Høj kvalitet, lav pris og fri fragt

Når du handler hos Freja Skind har vi udvalgt produkter af højeste kvalitet til dig. Vi køber kørehandsker læder herre direkte fra producenten for at sikre dig den bedste pris. Se vores store udvalg af kørehandsker herre, og find de perfekte handsker til dig. Måske vil du gerne have et par herre kørehandsker, der passer til din læderjakke, læder skuldertaske eller weekendtaske læder.

Vi har et bredt udvalg af lækre klassiske kørehandsker til mænd og kvinder, som er lavet i et flot og holdbart læder. De er behagelige at have på, og de vil holde dine hænder varme og tørre. Find dine nye herre kørehandsker her på siden og få gratis fragt. Med Randers Handsker kørehandsker, er du altid klar til at køre i enhver situation.