Freja skind - Dansk ejet og drevet - Fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid
1-4 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
more... less
Brands
Materiale
Taske størrelser
Filter

Lækre og moderne crossbody taske til dame

Hos Freja Skind kan du finde et stort sortiment af crossovers, crossbody og skuldertasker i læder og skind til kvinder og herre. Det store udvalg sikrer en stor sandsynlighed for, at du finder lige netop den lædertaske, der passer til dig og opfylder dine behov for en god skuldertaske. Vi har flere års erfaring i branchen, og derfor kan vi garantere, at vores produkter er udført i bedste kvalitet til prisen. Du finder masser af smarte og kvalitetsrige læder skuldertasker til damer hos os. Er du mand og vil med skuldertasker, så skal du selvfølgelig ikke snydes. Vi har nemlig også et stort udvalg af læder skuldertaske til mænd. Shop også masser af andre smarte og moderne dametasker. Hos Freja Skind har vi alt fra rygsække af skind og weekendtasker til fine clutches og meget mere.

Crossbody taske i forskellige størrelser

En læder skuldertaske eller crossbody taske er en af de mest funktionelle måder, du kan opbevare dine ting på, mens du er på farten. En crossbody taske har en lang rem der giver let bevægelighed, uanset hvor meget du har i tasken. Det er blandt andet derfor, at de er enormt populære blandt mange. Vi har et bredt udvalg af læder skuldertasker til kvinder. Du kan både få dem i forskellige størrelser, modeller og farver. På den måde kan vi sikre dig, at vi har en funktionel, smart og moderne læder skuldertaske til dig, uanset om du ønsker at have mindre eller større opbevaringsplads, når du forlader hjemmet. Ønsker du en smart og lækker læderjakke eller en smuk skindnederdel, der matcher din skuldertaske eller crossbody / crossover taske, kan du med fordel udforske vores shop og hele vores lædertøj-afdeling. Der er også god mulighed for at finde en lædertaske, der er velegnet til mindre opbevaring, når du eksempelvis skal i byen eller til fest, og tasken dermed ikke skal fylde for meget. Ligeledes forhandler vi større tasker, der kan bære på dine sager, når du bevæger dig fra A til B i hverdagen. Det kunne eksempelvis være en lækker bumbag.

Crossbody taske med høj funktionalitet og kvalitet

Læder skuldertasker crossover og crossbody tasker til dame er ofte udformet i et fleksibelt design, så du som forbruger kan arrangere crossbody tasken, som du lyster. Taskens rem kan justeres i længde, så du både kan have den hængende fra skulderen, og samtidig have den hængende tværs over brystet som en crossbody taske. Fælles for vores crossbody tasker, crossover tasker og skuldertasker i læder er, at du kan justere remmen efter behov. Yderligere har vi større skuldertasker, der både har en aftagelig lang rem og en mindre rem, så du har mulighed for at bære den på flere måder. Vi forhandler lædertasker i flere forskellige mærker, hvor vi blandt andet sælger det populære mærke Treats. Hos os kan du både finde Treats tasker, mobiltaske og Treats punge. Ønsker du det bedste fra begge verdener? Så kan du med fordel vende blikket mod vores populære tasker af skind, der både kan fungere som skuldertaske og som skindrygsæk. Crossbody taskens stropper kan både adskilles og lynes sammen, så du som forbruger ikke skal gå på kompromis med hverken funktionalitet, design eller kvalitet.

Leder du efter andre produkter?

Hos Freja Skind sælger vi et hav af forskellige produkter i skind af højeste kvalitet. Er du på udkig efter den perfekte dametaske, kan du med garanti finde den rigtige for dig. Ønsker du nyt overtøj, kan du ligeledes finde alle vores lækre læderjakker og bløde pelsjakker.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at finde den helt rette læder skuldertaske til damer, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål eller vejlede angående vores produkter. Du kan ringe til os mellem kl. 10-14 på følgende telefonnummer: 22 62 51 10. Derudover er vi til at finde i vores fysiske butikker, der både ligger i Aalborg og Silkeborg.