Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Farve
Materiale
Filter

Når kalenderen rammer de kølige måneder, gør du klogt i at varme hoved og ører med den helt rigtige hovedbeklædning. Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken hue du vælger, for pasform og kvalitet spiller en vigtig rolle for, hvor behagelig og brugbar din næste hovedbeklædning er.

Hos Freja Skind forhandler vi et stort udvalg af både strikhuer og pandebånd i pels, der sikrer dig høj kvalitet og høj varme, når du tager dem på.

Hue med pelskvast

I vores sortiment af hovedbeklædning finder du et stort udvalg af strikhuer med pelskvast. Disse huer er fremstillet i højeste kvalitet, der er den perfekte kombination mellem cashmere, angora og uld. Det betyder, at du får en strikket hue, der varmer dig, selv når vejret byder på minusgrader.

Vores strikhuer er pyntet med flere forskellige pelskvaste, hvilket giver den almindelige strikhue et nyt, populært og smart udtryk. Vi forhandler denne populære model i flere forskellige farver herunder rød, flere grålige nuancer og sort. Det samme gør sig gældende for vores pelskvaste, som ofte kommer i flere forskellige farver.

Med andre ord får du en strikket hue af højeste kvalitet, der både er behagelig og varm. Du kan ovenikøbet få den i flere farver og forskellige pelskvaste, så du med garanti finder den model, der passer til din vintergarderobe.

Pandebånd i pels

Er du ikke tilhænger af en strikket hue, kan du med fordel udforske vores lækre pandebånd i pels. Du kan ovenikøbet finde dit foretrukne materiale og udtryk, for vi forhandler et bredt udvalg af dem. Uanset om du foretrækker mink, rævepels, sæl eller kaninpels, så har vi det rette pandebånd for dig.

Vi slår et slag for, at du kan bære dit nye pels pandebånd med god samvittighed, derfor er pelsen et overskudsmateriale fra fødevareproduktion. Det vil sige, at vi har taget et aktivt valg om at mindske spild, mens vi samtidig ikke går på kompromis med kvaliteten. Det samme gør dig gældende for vores mange pelsjakker.

Et væld af hovedbeklædning

Det er vigtigt for os, at vi tilbyder dig som kunde et stort udvalg af hovedbeklædning. Af denne grund kan du - foruden vores mange strikhuer og pandebånd - også finde en masse andre produkter. Leder du efter en billig cap i skind eller den altid populære sixpence kasket? Så går du ikke forgæves hos os.