Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Søg i artikler

Handsker størrelsesguide: Find den rette handskestørrelse

Mangler du handsker til den kolde og hårde vinter? Så kan det være en rigtig god idé at købe et par, der er af god kvalitet. Dette er med til at sikre, at de holder længe og kan bruges i mere end blot et enkelt år. Når du shopper dine handsker, er det selvfølgelig også vigtigt, at de har den helt rette størrelse. Dette er med til at sikre, at de sidder helt perfekt på dine hænder og hverken er for små og trange eller for store, så det nærmest kan føles som om, de falder af. Derfor har vi sørget for, at du her får en komplet størrelsesguide til gode og kvalitetsrige handsker.

Handsker størrelsesguide

Når du skal finde de helt rette handsker, der passer dig helt perfekt, kan det være en rigtig god idé at anvende en størrelsesguide. Det kan nemlig have stor betydning for dig og dine hænder, at du vælger den helt rette størrelse. Det er med til at give en god og behagelig komfort. Heldigvis kan du som regel finde en god størrelsesguide, der viser, hvordan du bør måle dine hænder og dermed finde lige netop den størrelse handske, der passer til dig. Det er selvfølgelig ikke helt nemt at måle sin egen hånd, og derfor kan det være en god idé at spørge din ven, kæreste eller en anden om hjælp, så du får de helt rette mål.

Hvordan måler man håndstørrelse?

Når du - eller en anden - skal måle størrelsen på din hånd, skal I have fat i et målebånd. Med målebåndet måles rundt om hånden på det bredeste stykke. Det er vigtigt, at du måler tæt - uden at stramme målebåndet. På denne måde kommer du bedst frem til den perfekte størrelse handsker. Som udgangspunkt bør du måle den hånd, du bruger mest. Det vil altså sige, at er du højrehåndet, så måler du din højre hånd.

Hvilken størrelse bruger jeg i handsker?

Skal du finde din størrelse i handsker, er det vigtigt at huske på, at alle mærker og typer af handsker ikke har samme størrelser. Det kan variere lidt alt efter, hvilket mærke de har - lidt ligesom det ofte gør med tøj. Derfor er det vigtigt, at du ser, om det er muligt at finde en størrelsesguide til det enkelte brand, så du dermed mere præcist kan finde frem til den rette størrelse.

Hestra handske størrelsesguide

hestra handsker størrelsesguide

Er det eksempelvis de smarte Hestra handsker, du er på udkig efter, så har vi her den Hestra handske størrelsesguide, du bør gå efter. Ved hjælp af denne guide kan du nemt og enkelt finde frem til den perfekte størrelse i Hestra handsker. Når du har mål din hånd, som nævnt tidligere, tages dette mål og divideres med 2,52. Når dette er gjort, får du den størrelse, der burde passe til lige netop dine hænder. Får du et resultat på eksempelvis 7,9 - som i eksemplet på billedet - rundes op eller ned til den nærmeste størrelse.

Randers handske størrelsesguide

randers handsker størrelsesguide

Er du derimod vildere med de lækre Randers handsker, så har vi her den Randers handske størrelsesguide, du bør følge. Du gør præcis det samme som ved Hestra handskerne. Målet af din hånd divideres dog med 2,7 i stedet for, så du kommer frem til den rette Rander handske størrelse. Tallet du får rundes enten op eller ned til den nærmeste størrelse.

Er du i tvivl om, hvordan du måler din hånd, anvender størrelsesguiden eller finder frem til den rette størrelse? Så er det altid en god idé at spørge nogle, der har forstand på det. På denne måde er du helt sikker på at få lige netop det, der passer til dig.

Nu når du kender din handske størrelse, er spørgsmålet så hvilket foer du skal vælge, fordi ikke alle skindhansker har samme foer, og nogle er varmere end andre. Læs derfor vores handske foer guide

Categories: Guides