Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Søg i artikler

festival-taske-hatte-favoritter

Sådan bliver du klar til sommerens festivaler

Skal du på festival i år? Så er det vigtigt at være godt forberedt, og det gælder både, når det kommer til tøj og tilbehør. Hvilken slags tasker skal man have med sig? Og hvad bør man overveje, inden man begiver sig afsted? I dette blogindlæg guider vi dig igennem de forskellige muligheder, så du kan finde den rette taske til din festivaloplevelse.

Den perfekte festival-taske

Der er ingen tvivl om, at sommerfestivalerne står for døren. Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige taske, som både er praktisk og stilet. Hvad med en bumbag, weekendtaske eller crossbody taske? Vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder.

Når du skal pakke til en festival, er det vigtigt at have nogle overvejelser med sig. For det første bør du overveje, hvor lang tid festivalen varer. Er det en hel weekend eller blot én dag? Hvis det er en hel weekend, bør du pakke en større taske, så du har plads til alt det, du skal bruge.

Populære skuldertasker, crossbody crossovers

Festival bumbag - et must have

En bumbag og crossbody taske kan være god til at have det mest nødvendige med sig rundt på festivalpladsen. Bæltetasker og bumbags er oplagte muligheder, fordi de sidder tæt ind til kroppen og kan rumme alt det nødvendige. En bæltetaske er ideel til at have på festival. De fleste bumbags har et lille rum med lynlås, hvor du kan opbevare dine nøgler og andre småting. Nogle bumbags har også et rum til mobiltelefonen.

Populære bumbags og bæltetasker

Weekendtaske der kan rumme det hele

En weekendtaske i læder er en god idé, hvis du skal på festival i flere dage. Der skal både være plads til telt, sovepose, solcreme, regntøj (hvis du skal på festival i Danmark, er der en overhængende risiko for regn) og masser af skiftetøj (det er ikke hyggeligt at være på festival, hvis du er gennemblødt), så du er klar til, hvad end det danske sommervejr måtte byde på. Husk også et par gode sko, som du kan holde ud at vade rundt i, når du skal frem og tilbage på festivalpladsen - det behøver dog ikke være de dyreste sko, men de skal være behagelige at have på i lang tid og helst ikke tage skade af lidt regn og mudder. Det er også vigtigt at have masser af tørre sokker med i tasken, så du kan skifte til et tørt par, hvis det bliver nødvendigt - våde sko og sokker kan give nogle væmmelige vabler, når du vader rundt på pladsen.

Populære weekendtasker og rejsetasker

Populære hatte og caps

Populære cowboy hatte

Det mest praktiske overtøj til festivalen

Hvis du ikke har erfaring med festival, kan vi fortælle dig, at du bliver spildt på. Der er mange mennesker, som bevæger sig rundt på festpladsen, og før eller siden vil en beruset festivaldeltager sandsynligvis spilde øl eller andet ud over dig. Det kan gøre dit overtøj rigtig klamt og klistret, og det er svært at få lugten af øl væk. Vælger du en læderjakke til festivalen er rengøring let som en leg; læder afviser det meste væske og snavs, og du kan tørre fedtede pletter af med en fugtig klud. 

Familien Freja Skind ønsker dig en god festival!

Categories: Guides