Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Brands
more... less
Farve
Taske størrelser
Materiale-Foer
Materiale
Filter

En læder shopper taske er perfekt til strandturen, arbejde, studiet eller sport. En hverdagstaske der kan rumme alle ens småting. Shopping tasker er utroligt populære samt smarte og det er ikke uden grund. En shopper har en rigtig god størrelse til alverdens ting til farten. Se vores skønne udvalg af shoppere i ægte skind og læder her på siden 

Brug en læder shopper taske til hverdagens gøremål

En shopper taske er den perfekte taske til hverdagens gøremål. Den er stor nok til at kunne rumme alle dine essentials, men ikke for stor, så den bliver en rod at bære rundt på. Og så er den selvfølgelig også super stylish – perfekt til at give et ordinært outfit et løft.

Hvis du ikke allerede har en læder shopper taske i din samling, så er det på tide at investere i en. De fås i et utal af forskellige designs og farver, så der er helt sikkert en, der vil matche din stil. Find den perfekte shopper taske, der passer til dig – og gør din hverdag lidt nemmere.

Det kan være svært at vælge den helt rigtige læder shopper taske, når man først skal ud og købe en. Men her er et par tips til, hvad du skal overveje, ind en du tager springet og investerer i en god læder shopper:

Størrelse: Hvor stor skal din shopper taske være? Skal den kunne rumme alle dine håndklæder og strandting, computer og bøger, eller er den mere til et par solbriller og en flaske vand? Eller skal du bruge din shopper til at handle ind med?

Design: En shopper taske fås i mange forskellige designs. Du kan finde dem med læderdetaljer, broderier eller i et simpelt og stilrent design. Overvej hvilken stil, der passer bedst til dig. og dine andre ting.

Farve: Når det kommer til farver, er der også mange muligheder. Du kan finde shopper tasker i alt fra neutral hvid og sort til mere poppende pink og grøn. Vælg en farve, der matcher dine andre ting, eller gå all in på en helt ny farve. Vi sælger shoppere i farverne brun, grå, grøn, gul, cognac og sort.

Pris: Du kan finde shopper tasker i alle prisklasser. Vi har shoppere fra prisen 349 kr. Alle vores shoppere kommer i utroligt lækkert skind, som med den rigtige læderpleje kan holde i mange år.

Læder shopper taske til hverdagsbrug

Shopper til stranden: En shopper taske er perfekt til en dag ved stranden. Den rummer alle dine håndklæder, solcreme og andre småting som er vigtige for dig at have med på stranden eller måske den gode bøg du har gang i, så du kan fokusere på at nyde din dag ved vandet.

Shopper til studiet: En shopper er også god at bruge til studiet. Den kan rumme alt fra bøger, computer og andre vigtige ting til studiet. Shopper tasker er praktiske og stilfulde på én og samme tid. Leder du efter en normal computertaske har vi selvfølgelig også det.

Shopper til arbejdet: En shopper taske kan også bruges til arbejdet. Den er god til at have computeren i, så du altid har den ved hånden. Og så er den selvfølgelig også stilfuld nok til at tage med på et møde eller en anden vigtig begivenhed. Det er altså en en også mulighed for at have en elegant dametaske, som du kan bruge til arbejdet.

Og selvfølgelig.. En shopper til at handle ind med: En shopper taske, kan også gå under navnet shopping taske. Det er selvfølgelig også en god taske som du hurtigt kan have med dig, når du skal ud og handle ind. Den kan rumme både dagligvarer og andre ting, som du skal have med hjem.

En shopper taske er altså den perfekte taske til hverdagens gøremål. Den er stor nok til at kunne rumme alle dine essentials, men ikke for stor, så den bliver en rod at bære rundt på. En god læder shopper er også god som en lille weekendtaske.

Find din nye læder shopper her på Freja Skind

Hos Freja Skind finder du et stort og varieret udvalg af læder shopper tasker, så vi er sikre på, at der også findes noget for dig. Farver, materialer, former og designs varierer i store graden, så det er muligt, at finde præcis den shopper taske til dame der falder lige i din personlige stil. Vi har både shoppere fra Treats, Orchid og Corium, som alle er læder shoppere af højeste kvalitet. En shopper taske er lidt større en eksempelvis en crossbosy taske, clutch eller en bumbag, men den er bestemt ikke stor og bøvlet at rende rundt med. En shopper er utrolig nem lige at smide over skulderen.