Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Brands
more... less
Størrelse
Farve
Materiale
Filter

Leder du efter en kjole til din garderobe, der er smart, behagelig og moderne, kan du med fordel vende blikket mod en læderkjole. En skindkjole kan du bruge både bruge til hverdag og fest, for de kan styles på mange forskellige måder. Vi har hos Freja Skind håndplukket læderkjoler og skindkjoler til dig, der hverken går på kompromis med kvalitet, komfort og udseende. 

Læderkjoler og skindkjoler hos Freja Skind

Fordelen ved en læderkjoler er, at den kan bruges på et hav af forskellige måder. Vi elsker funktionalitet, hvorfor vi forhandler læder kjoler i sort. På den måde får du en skindkjole, du kan style med dine nuværende garderobe. Kombiner en smart skindkjole i sort lammeskind med et par farverige strømpebukser, en farverig jakke eller cardigan eller hold stilen helt enkel og klassisk, hvis du foretrækker dette. 

I vores sortiment af skindkjoler finder du blandt andet en kjole i blødt lammeskind. Kjolen er lavet med et kraftigt stretchstof langs siderne, der ikke blot er taknemmelig for kvindelige former, men det giver også kjolen et råt og fantastisk udtryk.

Elsker du skindkjoler, der kan bruges på forskellige måder, har vi ligeledes en sej skjorte kjole, du både kan benytte lukket eller åben. Det giver dig et væld af muligheder, hvor du både kan bruge den åben som cardigan sammen med dine foretrukne bukser, eller du kan benytte den som en smart skjorte kjole. 

Skind af højeste kvalitet

Vi er en familieejet virksomhed, der har været i branchen siden 1986. Det betyder, at vi har den rette erfaring, derfor ved vi, hvordan skind af høj kvalitet skal føles og se ud. Vi har fokus på kvalitet, hvorfor vi selv håndplukker vores varer fra fabrikker verden over. Det betyder for dig som kunde, at vi garanterer et smart og behageligt produkt, mens vi sparer dig for fordyrende mellemled. Vi forhandler desuden et væld af forskellige produkter i skind, derfor kan du med fordel lade dig inspirere på vores webshop eller besøge os på vores fysiske adresser i både Aalborg og Silkeborg. Uanset om du mangler en ny skindnederdel, læderbukser, skuldertaske, bæltetaske, rygsæk eller andet, så har vi med garanti det rette produkt for dig.