Freja skind - Dansk ejet og drevet - Fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid
1-4 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Brands
Materiale
Taske størrelser
Filter

Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af skindrygsække. Vi har en lang årrække af erfaring bag os, og derfor har vi skabt et udvalg af enkle, smarte og praktiske læder rygsække i skind. Vores virksomhed kan både tilbyde dig læder rygsække på hjemmesiden, men også i vores to fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg. 

Stort udvalg af skindrygsække

Vi tilbyder flere forskellige typer af rygsække i skind, og derfor garanterer vi, at du kan finde en lige efter din smag. Vi har presset priserne i bund uden, at du skal gå på kompromis med kvalitet og design.

En af vores bedst sælgende produkter er rygsækken, der indeholder to funktioner. Udover at den er praktisk og smart på ryggen, kan stropperne lynes sammen, så den ændres til en skuldertaske. På den måde kan du designe tasken til dine behov, og ændre tasken hurtigt og nemt. Denne model er skabt i et enkelt og elegant design, og den findes i mange forskellige farver.

Selvom vi tilbyder flere forskellige modeller og størrelser af vores skindrygsække, indeholder alle læder rygsække fra Freja Skind den samme smarte funktion. Vi har tilføjet en lomme, der vender ind mod ryggen, hvilket gør dem svære at stjæle fra. Derfor er vores læder rygsække oplagte at have med på farten uden at være bange for, at en tyv stjæler indholdet.

Erfaren og kvalitetsbevidst virksomhed 

Vi har håndplukket vores skindtasker rundt omkring i verden siden 1986, og derfor har vi øje for, hvordan kvalitet føles. Vi sørger altid for, at vores varer sælges til de bedste priser for vores kunder. Derfor har vi skabt en virksomhed, hvor vi ikke er afhængige af fordyrende mellemled, og på den måde kan vi stå inde for vores priser.