Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Filter

Elsker du at lade kreativiteten blomstre hjemme hos dig? Så kan du med fordel prøve kræfter med læderremme, der kan bruges til et hav af forskellige kreative sysler. 

Hos Freja Skind forhandler vi flere forskellige slags læderremme, så du kan få den længde og farve, du skal bruge til dit næste gør-det-selv projekt. 

Læderstrop med mange funktioner

Læder har altid været et populært materiale, uanset om det omhandler vores garderobe eller møbler. Det giver god mening, for læder er både holdbart, elegant, slidstærkt og tidløst, og derfor bruger flere og flere læder til deres kreative ideer i hjemmet. 

Brug vores smarte læderremme til at lave en svævehylde, som greb på dine skabe, til en hjemmelavet nøglering eller til at bære din garderobestang. Faktisk kan læderremme bruges mange forskellige steder i hjemmet, hvorfor fantasien kun sætter grænsen. 

Vi forhandler læderremme til diy i tre forskellige farver, der er sort, natur og mørkebrun. Derudover kan du tilkøbe ekstra længde, hvis du har behov for dette. Tag gerne kontakt til os, hvis du har brug for ekstra længde, så skærer vi læderremmen til efter dine behov.