Freja skind - Dansk ejet og drevet - Fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid
1-4 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Handelsbetingelser

Julehandel 2022 - Deadline for bestilling


Deadline for bestilling af julegaver er Søndag d. 18 december kl.12:00 - Bestil meget gerne før. Fristen kan blive lavet om til lørdag, hvis vi vurderer, at det er nødvendigt. Dette vil i så fald fremgå på det grønne banner i toppen af webshoppen. Alle ordrer der bestilles indenfor den annoncerede tidsfrist på købstidspunktet, kommer frem inden jul.

Byttefrist / Returret for julegaver med byttemærke på er d. 16 Januar 2023

Nedenfor kan du læse de normalt gældende handelsbetingelser.
Vi yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. ( Længere byttefrist på gaver kan aftales - Købet kan fortrydes ved at nægte modtagelse (undlade at afhente) varen (køber betaler selv gebyr for "nægtet" modtagelse) Vi anbefaler IKKE at benytte "nægtet modtagelse" Det er dyrt for dig som kunde, da du skal betale returneringen. Det er langt billigere og hurtigere, at kontakte os, og så købe en returlabel. Nægtet modtagelse koster 65,50 kr for pakker 0-1kg, 71,50 kr ved 1-5 kg og kr.87 ved 5-10 kg.
Returfragt beløb fratrækkes beløb til kreditering.
Når vi har modtaget returvaren og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto ekskl. leveringsomkostninger for forsendelse. Bemærk at varen skal returneres i samme stand og mængde. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er betalt med. Dette for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Returnering af varer er kundens udgift.

Sådan returner eller ombytter du din vare

Vi anbefaler, at du sender varen retur som pakke, således kan den spores og der yders erstatning hvis den bortkommer i fragten.
-Køb og print billig returfragt label til dkk. 40.- HER
Skal en vare ombyttes, og du har købt vores returlabel, så betaler vi fragten når varen skal sendes til dig igen. Vedlæg et brev samme med varen hvor du beskriver dit ønske. Husk at skrive dine kontaktinfo i brevet. Send IKKE retur som brev, da vare kan blive beskadiget, hvis f.eks. en jakke forsøges mast ned i vores postkasse. beskadiges en vare pga. dette, tages den ikke retur. Husk altid varen skal kunne sælges igen. Bemærk også du har ingen forsikring på en vare du sender retur som et brev.
Benyt vores returlabel eller indlever pakken i en af vores butikker i Silkeborg eller Aalborg. Bemærk venligst vi henter IKKE returpakker i pakkeshops

Bemærk Venligst: Vi tager IKKE varer retur, hvor mærkerne er pillet af, eller hvis snore til at holde handsker sammen er klippet over. Varer der lugter af røg eller parfume tages ikke retur. Du har ret til at prøve varen på samme måde, som du ville gøre i den fysiske butik, du må gerne returnere en vare du har testet som beskrevet. HUSK varen skal kunne sælges igen!

Returret vedr. brugte varer indenfor fortrydelsesfristen.
Du har som kunde ret til at prøve og besigtige dit køb, så du kan fastslå vares art og egenskaber. Dette må gøre i samme omfang som du ville gøre det i en fysisk butik. Vælger du at returnere en brugt vare, skal Freja Skind vurdere varens værdiforringelse. Bærer varen præg af at være brugt vurderes denne som værdiløs, idet vi ikke handler med brugte varer. Vi vurderer en vare som værende brugt når følgende gør sig gældende. svedlugt/pletter, generelle pletter. revner, huller, røglugt, billeder på sociale medier hvor kunde bruger tøjet/varen, varen er blevet vaske/renset.
På forbrugerombudsmanden.dk fremgår det af et notat som flg: udpluk " brugeren må kun håndtere varen som forbrugeren ville have kunnet i en forretning." Reklamationer 
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået indenfor 2 år efter købet. Konkret betyder det, at du som kunde hos Freja Skind kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation, dette vurderes når vi modtager varen. Det er kundens ansvar, at returnere varer der reklameres over, med mindre der er fejl og mangler ved modtagelse af varen. I dette tilfælde betaler Freja skind returfragt samt fragt til det ombyttede produkt. Bliver den returnerede vare godkendt som en reklamation, refunderer Freja skind Fragten ( kr.40 pris på vores returlabel)
Der kan returneres i vores butikker i Aalborg eller Silkeborg, eller der kan købes billig returfragt til kr. 40 HER Ovenstående betinges af, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Freja Skind er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for
Freja Skind’s kontrol, f.eks. krig, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, arbejdskonflikter af enhver art herunder strejke og lockout eller lignende.
Betaling
Alle priser er inkl. moms. Vi modtager kort og mobilepay. De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Quickpay i krypteret form (SSL) og det er kun dig og din bank der kender til dine data. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysninger om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet først fra din konto, når varen afsendes fra Freja Skind.

Afdrag med Anyday
"Med Anyday kan du betale over 4 måneder. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales over de følgende 3 måneder. Vælg blot Anyday som betalingsmetode. Har du ikke en Anyday-konto i forvejen bliver du ledt hen til godkendelse og oprettelse, før du kan færdiggøre dit køb. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday.

Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper."

Til vores Svenske kunder tilbyder vi også Klarnas betalingsmetoder. Vi i kassen videregive dine personlige data i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, om du er kvalificeret til deres betalingsmetoder og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine personlige data, der overføres, behandles i overensstemmelse med Klarnas egen fortrolighedserklæring.

Fragt.  
Fri fragt i Danmark ved køb over kr. 500.- gælder ikke Grønland og Færøerne - Fragt til Sverige Grønland og Færøerne - Forhør om pris inden du køber.

Persondataforordningen

Freja skind gør naturligvis vores ypperste for at leve op til de nye krav til persondataforordningen der trådte i kraft d.25 Maj 2018

Freja skind er en lille dansk familievirksomhed etableret i 1986. Vi har to fysiske butikker i henholdsvis Aalborg og Silkeborg, og så vores webshop Frejaskind.dk  

Jeg vil nu forsøge at forklare hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler, og hvordan vi passer på dine data. Vi er ikke jurister, men helt almindelige mennesker, så min forklaring vil foregå i et helt almindeligt sprog, så gerne skulle være til at forstå, uden at du er uddannet jurist. På denne måde skulle det blive lettere at forstå hvad det rent faktisk er du giver samtykke til, og accepterer, når du handler i vores webshop.

Hvis du er i tvivl om noget, eller ønsker dine data slettet, kan jeg kontaktes på tlf. 22625110. Skulle jeg være optaget, læg da en besked, og jeg ringer tilbage senest indenfor 24 timer. Du kan også sende en mail på info@frejaskind.dk denne vil også blive besvaret indenfor senest 24 timer.

Indsamling af ikke personfølsomme data

Freja skind indsamler IKKE personfølsomme data, da vi ikke har brug for eller grundlag for dette i forbindelse med din handel på Frejaskind.dk

Nogle data er nødvendige til at indsamle for, at du kan gennemføre din ordre.
Disse data er dem du afgiver når du registrerer dig som gæst eller kunde i vores webshop.

Vi registrerer følgende: Navn, adresse, e-mail og mobil – Disse oplysninger gives videre til vores fragt leverandør: Coolrunner, som vi naturligvis har en databehandler aftale med, det betyder for dig, at Coolrunner lever op til alle krav om beskyttelse af dine data. Vi kan ikke lave en forsendelseslabel uden disse oplysninger. Navn og adresser er således at pakken kan blive leveret korrekt, e mail og mobilnummer, bruges til henholdsvis advisering om pakkens vej og fremkomst på mail og sms.

Betalingskort eller finansiering. For at kunne gennemføre din ordre skal du vælge, at betale med kort, mobilepay eller finansiering gennem Viabill. Betaler du med kort bliver dine data sendt til Nets som vi har vores indløsningsaftale hos.
Dataen sendes via en krypteret forbindelse. Sikkerheden er i top- læs mere her: http://www.epay.dk/sikkerhed/pci-certificeret-betalingssystem.asp

Vælger du Viabill finansieringsløsning, foregår det således, at du i viabill’s system taster dine data ind for at blive godkendt til finansiering.

Freja skind indsamler ingen data, der ikke er absolut nødvendig for, at du kan gennemføre din ordre.

Hvornår sletter vi dine data

Vi skal kunne dokumentere 5 år tilbage jævnfør regnskabsloven, herefter sletter vi dine kundedata fra ordren. ( 5 år efter indeværende regnskabsår )

    Kortlægning af data

     Dine kundedata ligger på serveren hos danske Uno Euro som er vores webhotel.

     Vi har databehandleraftale med Uno Euro som naturligvis lever op til alle krav omkring beskyttelse af dine data.

Data kan tilgås fra det vi kalder webshoppens backend, altså der hvor jeg som administrator af webshoppen arbejder. Webshoppens backend er beskyttet af loginkode der lever op til de strengeste krav for adgangskoder.  Hvis jeg ikke arbejder i backend i 5 min bliver jeg automatisk logget af, og skal logge på igen. Endvidere kræver det også adgangskode for at kunne åbne den pc hvorfra jeg arbejder. Min pc er altid indenfor min rækkevidde, opbevares i aflåst rum, eller i vores hjem med alarm.

Udover undertegnede, har følgende på mit samtykke adgang til backend:

  •   Bull design - Optimerer vores hjemmeside i forhold til Google
  •     Bull design - Udvikler og varetager diverse optimeringsopgaver af webshoppen.

Bull design har derfor adgang men bruger ikke persondata. Det er ikke noget de arbejder med i vores webshop.  Adgang til backend gives af undertegnede til de personer, der skal udføre opgaver, som jeg ikke selv kan varetage. Ligesom et gammelt hus, er der altid noget der skal optimeres og forbedres, det bruger jeg disse til.

Bull design er et registret dansk firma, som vi køber ydelserne af.

Hvis du på nogen måde føler dig usikker, vil jeg opfordre dig til IKKE at gennemføre en ordre. Kontakt mig i stedet på Tlf. 22625110 så får vi en snak om, hvad der skal til for, at du som kunde er glad og tilfreds. Vi er som tidligere nævnt et lille firma, der på ingen måde har lyst til at træde vores kunder over tæerne. Det her er vores levebrød, så forstå, at vi vil gøre alt for, at du som kunde er tilfreds, og dine rettigheder på ingen måde krænkes.

Hvad bruger vi dine data til

Vi bruger udelukkende dine data til at kunne lave en label til din forsendelse, samt at kunne modtage din betaling. Er jeg i tvivl om noget på din ordre, bruger jeg din e-mail eller dit tlf. nr. til at kontakte dig.

Det vil typisk ske, hvis du har oplyst en forkert mail, og vores system ikke kan sende en ordrebekræftelse, så ringer jeg og beder om korrekt mail. Det kan også være hvis du har bestilt en jakke, og jeg ved at str. Er meget speciel, så kontakter jeg dig og beder om dine mål, for at kunne sende den rigtige vare. Du vil aldrig blive kontaktet af Freja skind uden at vi har en legitim grund til dette, dermed vil vi aldrig kontakte dig i salgs eller markedsføringsmæssig øjemed.

Sletning af dine data - indsigelse

Har du oprettet en kundekonto hos os kan du altid logge ind med dit selvvalgte brugernavn og kodeord. Når du er logget ind kan du slette din konto med omgående virkning. Ønsker du at gøre indsigelse omkring de data vi indsamler eller måden vi behandler dem på, skal du kontakte Freja skind på Tlf. 22625110 eller mail til info@frejaskind.dk så sletter / retter jeg dine oplysninger indenfor 24 timer. Forbehold for ferie og helligdage, i disse tilfælde må der påregnes ekstra tid indenfor rimelighedens grænser.

Ønsker du, at få oplyst hvilke data vi har gemt på dig, kan du altid kontakte Freja skind på ovenstående kontaktinfo og få dette oplyst / tilsendt.

           Cookies


For nuværende benytter Freja skind udelukkende tekniske cookies. Disser bruges udelukkende til at få webshoppen til at fungere, så du som bruger oplever en god side, hvor diverse funktioner fungerer som de skal og uden afbrydelser.  Freja skind bruger IKKE cookies til målrettet markedsføring eller sporing af din færden. Via tekniske cookies følger vi din færden på frejaskind.dk til brug i Google analytics. Google analytics bruger vi til at analysere vores kunders færden i webshoppen, for at kunne optimere og forbedre den oplevelse du har som kunden når du besøger shoppen.

    I tilfælde af sikkerhedsbrist

Skulle det utænkelige ske, at vi eller vores samarbejdspartnere skulle opleve et sikkerhedsbrist, der kan få betydning for dine data, vil datatilsynet omgående blive informeret, og vi vil sammen med datatilsynet udarbejde en plan for at bringe situationen under kontrol igen. De vedrørte kunder vil naturligvis blive informeret.

Privatlivspolitik

Freja skind har stor respekt omkring at beskytte dine persondata. Derfor beder vi også kun om det absolut nødvendige for at du kan gennemføre en ordre hos os.
For at du kan gennemføre en ordre skal vi bruge følgende oplysninger.
•    Navn
•    Adresse
•    E-mail
•    Mobilnummer
•    Betalingsoplysninger – Kort eller mobilepay
Oplysningerne gives videre til Coolrunner, her køber vi vores fragtløsning. Vi skal bruge ovenstående oplysninger for at kunne sende en pakke til dig. E- mail og sms bruges til advisering til dig omkring pakkens vej og fremkomst. Vi har databehandler aftale med Coolrunner, så dine oplysninger er beskyttet af den gældende lovgivning på området.
Kortoplysninger sendes automatisk via en krypteret forbindelse til vores indløser Nets.

Opbevaring af dine data

Freja skind gemmer dine data i 5 år fra udgangen af indeværende regnskabsår. Dette sker i henhold til bogføringsloven.
Dine oplysninger gemmes vores webhotel som er Speedio. Vi har databehandler aftale med Uno Euro, så dine data bliver opbevaret efter gældende lovgivning.
Freja skind adgang til dine persondata sker via backend af vore webshop, det betyder at vi kan se data, når vi logger ind i administrator delen af vores webshop. Adgang til webshoppen kontrolleret med en avanceret sikkerhedskode.

Hvem kan se dine data

•    Freja skind’s webshop administrator Lasse Thomsen (svigersøn til ejer af Freja skind )
•    Bull desing – Varetager diverse opgaver i forbindelse med optimering af webshoppen. Bull design arbejder ikke med personfølsomme data.
•    Quickpay – Dine betalingsoplysninger sendes til vores indløser.

Sletning af data

Ønsker du at rette, slette eller får oplyst hvilke data vi har på dig, er du altid velkommen til at rette henvendelse til admin. Lasse Thomsen. Tlf. 22625110 eller på mail til info@frejaskind.dk
Vi tilstræber at svare alle henvendelser inden for maksimalt 24 timer.
Visse data er vi forpligtiget til at opbevare jævnfør regnskabsloven, men kontakts os endelig hvis du har spørgsmål, vi er her for at hjælpe.

Cookies

Freja skind benytter udelukkende tekniske cookies. Det betyder, at vi IKKE bruger cookies til at lave nogen form for markedsføring.
De tekniske cookies bruges til at gøre din brugeroplevelse i webshoppen så god som mulig, cookies får med andre ord websiden til at fungere hurtigt og uden afbrydelser.
Google analytics
Freja skind overvåger din færden på vores hjemmeside til brug i google analytics. Vi gør dette for at analyse vores side, og forstå hvordan brugene benytter den. På den måde kan vi rette eventuelle fejl på siden, og gøre din oplevelse endnu bedre.
Ingen salg af data
På intet tidspunkt vil Freja skind videresælge dine data og oplysninger. Det eneste tidspunkt salg af data kan komme på tale, er hvis hele webshoppen sælges, hvor kundedatabasen vil medfølge. I det tilfælde vil alt naturligvis foregå i henhold til persondataloven.
Freja skind er et lille familiefirma, og vi har ingen planer om at afhænde firmaet.
Brud på sikkerheden
I tilfælde at et brud på sikkerheden hos os, eller en af vores databehandlere vil omgående blive meldt til datatilsynet og behandlet efter deres henvisninger.

Google Analytics

Freja skind overvåger din færden på vores hjemmeside til brug i google analytics. Vi gør dette for at analyse vores side, og forstå hvordan brugene benytter den. På den måde kan vi rette eventuelle fejl på siden, og gøre din oplevelse endnu bedre.
Ingen salg af data
På intet tidspunkt vil Freja skind videresælge dine data og oplysninger. Det eneste tidspunkt salg af data kan komme på tale, er hvis hele webshoppen sælges, hvor kundedatabasen vil medfølge. I det tilfælde vil alt naturligvis foregå i henhold til persondataloven.
Freja skind er et lille familiefirma, og vi har ingen planer om at afhænde firmaet.

Brud på sikkerheden

I tilfælde at et brud på sikkerheden hos os, eller en af vores databehandlere vil omgående blive meldt til datatilsynet og behandlet efter deres henvisninger.

For yderligere spørgsmål kontakt:

Navn: Freja Skind. 
Adresse: Gravensgade 8 st.th
Postnr. 9000 
By Aalborg.
Mail info@frejaskind.dk
Tlf. 98 12 06 07

CVR nr. 12409036