Leveringstid

Vi sender varer alle hverdage. Leveringstid er mellem 1-4 dage, afhængig af den valgte fragtleverandør. Såfremt der vil forekomme ekstraordinær lang leveringstid på enkelte produkter, informerer vi kunden direkte om dette. Først på det tidspunkt hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hæderlige forhold til køber. Der tages forbehold for udsolgt varer. I tilfældet udsolgt vare, vil betalingen naturligvis ikke blive trukket.

Returret ved varekøb


Vi yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. ( længere byttefrist på julegaver, opdateres til julehandlen ) Købet kan fortrydes ved at nægte modtagelse af varen (køber betaler selv gebyr for nægtet modtagelse), eller ved at returnere varen tilbage til os.

Når vi har modtaget returvaren og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto ekskl. kortgebyr, fragt- og leveringsomkostninger for forsendelse samt returnering. Bemærk at varen skal returneres i samme stand og mængde. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er betalt med. Dette for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Returnering af varer er kundens udgift. Nægtet modtagelse koster 65,50 kr for pakker 0-1kg, 71,50 kr ved 1-5 kg og kr.87 ved 5-10 kg. Returfragt beløb fratrækkes beløb til kreditering.

Sådan returner eller ombytter du din vare

Returner IKKE før du har kontaktet osinfo@frejaskind.dk

Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke, således kan den spores og der yders erstatning hvis den bortkommer i fragten.
Køb og print billig returfragtlabel til dkk 40.- her
Skal en vare ombyttes, og du har købt vores returlabel, så betaler vi fragten når varen skal sendes til dig igen.

Vedlæg et brev samme med varen hvor du beskriver dit ønske. Husk at skrive dine kontaktinfo i brevet.

Send IKKE retur som brev, da vare kan blive beskadiget, hvis f.eks. en jakke forsøges mast ned i vores postkasse. beskadiges en vare pga. dette, tages den ikke retur. Husk altid varen skal kunne sælges igen.
Bemærk også du har ingen forsikring på en vare du sender retur som et brev.
Returadresse: Freja Skind. Gravensgade 8 st.th, 9000 Aalborg.


Bemærk


Varer der lugter af røg eller parfume tages ikke retur.

Du har ret til at prøve varen på samme måde, som du ville gøre i den fysiske butik, du må gerne returnere en vare du har testet således. Vi tager IKKE varer retur, hvis du har klippet eventuelle mærker af, eller har ødelagt emballage, hvis denne har betydning for produktet.

Returret vedr. brugte varer indenfor fortrydelsesfristen.
Du har som kunde ret til at prøve og besigtige dit køb, så du kan fastslå vares art og egenskaber. Dette må gøre i samme omfang som du ville gøre det i en fysisk butik.

Vælger du at returnere en brugt vare, skal Freja Skind vurdere varens værdiforringelse. Bærer varen præg af at være brugt vurderes denne som værdiløs, idet vi ikke handler med brugte varer. Vi vurderer en vare som værende brugt når følgende gør sig gældende. svedlugt/pletter, generelle pletter. revner, huller, røglugt, billeder på sociale medier hvor kunde bruger tøjet/varen, varen er blevet vaske/renset.
På forbrugerombudsmanden.dk fremgår det af et notat som flg: udpluk " brugeren må kun håndtere varen som forbrugeren ville have kunnet i en forretning."

Reklamationer 
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået indenfor 2 år efter købet. Konkret betyder det, at du som kunde hos Freja Skind kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Freja Skind er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Freja Skind’s kontrol, f.eks. krig, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, arbejdskonflikter af enhver art herunder strejke og lockout eller lignende.

Betaling
Alle priser er inkl. moms. Vi modtager Visa Dankort De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NORDpays betalingsgateway i krypteret form (SSL) og det er kun dig og din bank der kender til dine data. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysninger om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet først fra din konto, når varen afsendes fra Freja Skind.

Fragt.  
Fri fragt i Danmark ved køb over kr.500.- Vi sender gerne til Grønland og Færøerne, forhør om pris.

Forbehold for ændringer
Freja Skind forbeholder sig ret til at ændre og opdatere ovenstående handelsbetingelser. Det er derfor vigtigt at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

For yderligere spørgsmål kontakt:

Navn Freja Skind. 
Adresse Gravensgade 8 st.th
Postnr. 9000 
By Aalborg.
Mail info@frejaskind.dk
Tlf. 98 12 06 07

CVR nr. 12409036