Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Søg i artikler

dametaske guide

4 dametasker enhver kvinde bør eje

Det er lige meget om du er på arbejde, i byen eller på ferie – den rigtige taske kan være med til at gøre hverdagen nemmere. Og derfor er enhver kvinde selvfølgelig nødt til at have et udvalg af forskellige tasker, der kan bruges til forskellige formål. Men hvilke tasker er et absolut must-have, som alle kvinder bare skal eje?

Dametaskernes vidunderlige verden

Der findes dametasker i alle afskygninger, former og størrelser; lige fra den mindste clutch, hvor der ikke er plads til meget andet end din mobiltelefon, til store weekendtasker, hvor du kan have alt det, du skal bruge til en weekendtur eller miniferie.

Tasker opfylder en praktisk funktion, men de er i høj grad også et fashion statement. Og netop derfor kan det være svært at finde lige den taske, der passer perfekt til både ens personlighed og stil. Men her er 4 tasker, som enhver kvinde bør have i sin samling:

  1. Clutch
  2. Bæltetaske
  3. Crossbody taske
  4. Weekendtaske

Clutch - Den lille håndtaske til festen eller byturen

En clutch er den mindste af alle tasker, og bruges primært når man skal ud om aftenen eller til fest. En lille clutch er altid god at have med, hvis du skal ud at spise eller på bytur. Den passer perfekt til en aften ude og kan bruges til at opbevare din mobiltelefon, pung og nøgler i. Og så er den lige så elegant som praktisk. Den kan dog sagtens bruges til andre lejligheder, hvis du f.eks. kun skal have din mobiltelefon og nøgler med.

En clutch er den mindste type af dametasker – men det betyder ikke, at den er mindre chic eller lækker. Tværtimod! En lille lækker clutch er altid god at have med i tasken, hvis man skal ud om aftenen eller til fest. På den måde slipper du for at slæbe rundt på din store taske, og kan i stedet fokusere på at nyde aftenen.

Bumbag - Den trendy bæltetaske er tilbage

En bumbag er den perfekte taske, hvis du vil have hænderne fri til f.eks. at shoppe eller løbe en tur. Bæltetasker kan også sagtens bruges om aftenen, hvis du ikke har lyst til at have en stor taske med på diskoteket, og det er den eneste rigtige taske at have med på festival eller lignende.

Bæltetasken er praktisk, smart og kan rumme det mest nødvendige til en udflugt eller lignende. Og så er en bumbag lige til at have med på farten, hvilket gør den perfekt til en travl hverdag. Bumbags og bæltetasker i alle afskygninger er desuden enormt trendy.

Crossbody taske - En læder skuldertaske til enhver anledning

En læder skuldertaske eller crossbody bag er en af de mest populære måder at opbevare sine ting, når man er på farten. En crossover taske har en lang skulderrem, der giver en god bevægelighed, selvom du har meget i tasken. Det er netop derfor, at de er så populære blandt både mænd og kvinder.

En læder crossbody taske er lige så praktisk som den er smart. Den kan rumme det mest nødvendige til hverdagen eller et par ekstra ting, hvis du skal på arbejde eller lignende. Skuldertasker findes i mange forskellige størrelser og farver – lige fra små og elegante til store og rummelige. En lille skuldertaske er ideel til fester eller lignende lejligheder, hvor du ikke har lyst til at slæbe rundt på en stor og tung taske. Crossbody tasken vil give dig friheden til at danse uden at skulle bekymre dig.

En læder skuldertaske er både elegant og stilrent, og så er den rigtig praktisk, fordi den har plads til det meste. Det er en rigtig alsidig taske, som kan bruges til mange forskellige formål. Den er perfekt til hverdagsbrug eller på arbejdet, men kan også sagtens bruges til en aften ude. Og læder er lige så tidløst og stilrent som det bliver. En læder skuldertaske er praktisk og elegant på én og samme tid. Den kan bruges til alt lige fra at have din computer med på arbejde, til at have styr på dine ting eller bare som en smart accessory.

Weekendtaske - Plads til det hele i en lækker lædertaske

En lækker weekendtaske læder er et absolut must-have for enhver kvinde. En stor taske er altid god at have med på farten, hvis man skal bruge den til at opbevare lidt ekstra. Den er lige tilpas stor til at have alt det nødvendige med på en miniferie eller lignende, men ikke så stor at den bliver besværlig at have med. Og så ser de jo også rigtig flotte ud!

En stor weekendtaske er det oplagte valg, når du skal på miniferie eller lignende. Med en stor weekendtaske har du plads til alt det, du behøver; lige fra tøj til makeup og alt derimellem. Og så er læderet jo lige det ekstra, der gør tasken både smart og elegant. Den er perfekt til enhver kvinde, der ønsker at have en praktisk, men stilfuld taske.

Gå efter god kvalitet

Som du kan se, er der mange forskellige tasker enhver kvinde bør eje – lige fra de mindste clutch-tasker til store weekendtasker. En lækker lædertaske er altid et godt valg, da læderet giver tasken et eksklusivt og stilrent udseende, som aldrig går af mode.

Categories: Guides