Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Brands
Materiale
Taske størrelser
Filter

Står du og mangler den perfekte weekendtaske til herre til en weekendtur, er du landet det rette sted. Hos Freja Skind har vi flere modeller af store weekendtasker til herre. Vi har presset priserne i bund, men kvaliteten er absolut i top. Find din nye favorit her på siden. 

Store weekendtasker til herre

Det er altid praktisk med en god, rummelig og stor weekendtaske eller rejsetaske, hvor der er plads til det meste. Er du eksempelvis indimellem på weekendture, ophold, rejser eller lignende, så er det uden tvivl en god weekendtaske, du har brug for.

Hos Freja Skind finder du weekendtaske til herre i læder til ethvert behov og til enhver smag, derfor kan du bruge den som weekendtaske, rejsetaske, sportstaske eller hvad end du måtte have af behov.. Fælles for alle vores lædertasker er kvaliteten og holdbarheden. Alle vores weekendtasker er produceret i 100% ægte skind af højeste kvalitet, hvor vi håndplukker blandt de bedste brands og varer ude i verden. Du finder hos Freja Skind weekendtasker til mænd fra de danske brands, Montana og Treats, som begge fremstiller tasker topkvalitet.

Weekendtaske til herre med plads til det nødvendige - og lidt ekstra

Vores udvalg af weekendtasker til herre består af modeller med store indvendige rum, hvor der er plads til meste på rejsen. Weekendtaskerne til herre har den helt perfekte størrelse - hverken for lille eller for stor. De store læder weekendtasker har plads til alt det, du har brug for til en weekendtur med familien, vennerne eller arbejde. 

Læder sportstaske til herre

Leder du efter en praktisk sportstaske til fitness samt studie, så er vores udvalg af sportstasker, weekendtasker og rejsetasker et stensikkert valg. Kært barn har mange navne, men vores store weekendtasker til herre har mange funktioner og kan bruges til alle lejlighder. Her på Frejaskind.dk har vi et stort udvalg af sportstasker, weekendtasker og rejsetasker til herre i forskellige farver og designs; fælles for dem alle er at kvaliteten af læder i af absolut øverste hylde. En god stor rummelig træningstaske til herre skal kunne rumme det hele til fitness, studie og/eller arbejde. Det kunne være du ledte efter en sportstaske med rum til sko - så har vores udvalg af store weekendtasker til herre hvertfald pladsen. 

Weekendtasker herre tilbud

De læder rejsetasker til herre af skind du finder hos os er som sagt af den bedste kvalitet. Det betyder selvfølgelig også, at de holder i lang tid - også selvom du bruger dem hver dag eller hver weekend. Ikke nok med det, så finder du herre weekendtasker til utroligt gode og fornuftige priser.

Hvis du ønsker at spare lidt ekstra på din lækre weekendtaske, så kan du med fordel holde øje med vores gode tilbud på udvalgte varer. Det kan være, du er heldig at finde den helt rette rejsetaske af læder til en ekstra god pris, så du dermed kan gøre dig en ekstra god handel.

Tjek også løbende vores nyheder, hvor du ligeledes kan holde dig opdateret på alle de smarteste og nyeste weekendtasker og meget mere.

Kan du ikke finde den rette læder weekendtaske?

Har du svært ved at finde lige netop den weekendtaske til herrer, som matcher dine ønsker og behov? Så kan du til enhver tid kontakte os på 22 62 51 10 med lige netop de tvivler eller spørgsmål, du har. Du kan træffe os alle hverdage mellem kl. 11 og 14. Sammen kan vi finde den helt rette rejsetaske til dig, så du er klar til den næste hyggelige weekendtur.

Gå på opdagelse i vores univers her på siden eller besøg os i vores fysiske læderbutikker. Du finder Freja Skind i Silkeborg og Aalborg, hvor vores dygtige personale altid står klar med hjælp og rådgivning til dit næste køb.