Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Brands
Materiale
Taske størrelser
Filter

Mangler du en god og smart læder skuldertaske til mænd, som både er moderne og funktionel? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Freja Skind kan du shoppe et bredt udvalg af crossbody tasker i læder og skuldertasker i skind, der er perfekte til den moderne mand, der søger funktionalitet og smart design.

Moderne og funktionelle læder skuldertasker til mænd 

Vores læder skuldertasker er alle af rigtig god kvalitet og fås til super skarpe priser. Ikke nok med, at du finder en masse smarte crossbody tasker og skuldertakser af skind, så kan du hos Freja Skind ligeledes shoppe en masse andre smarte tasker. Du kan blandt andet shoppe rummelige weekendtasker, moderne skindrygsække, computertasker af kvalitetsskind og meget mere.

Prøv også en af vores lækre herrejakker. Du kan blandt andet finde læderjakker i topkvalitet, varme og behagelige vinterjakker og meget, meget mere. Hos Freja Skind finder du alt det, du skal bruge og meget mere.

Funktionalitet og kvalitet er vejen frem

Tasker skal helst være funktionelle til det valgte formål. Derudover er det et plus, hvis den ligeledes ser flot og indbydende ud. Vil du have mest muligt ud af funktionalitet, så er en skuldertaske eller crossover uden tvivl et godt valg til dig. Tasken fylder ikke meget, men kan alligevel indeholde alle de nødvendige ting, du har brug for på farten. De ekstra smarte ved en skuldertaske er, at den har en lang rem, så er med til at give en god bevægelighed, ligegyldigt hvor meget du har i tasken.

Tag for dig af det store udvalg af skuldertasker i skind til mænd. De er alle lavet af materialer i topkvalitet, hvilket er med til at sikre kvaliteten, holdbarheden og designet af taskerne. Ikke nok med at de er funktionelle og smarte, så kan de ligeledes fås i forskellige størrelser, modeller og farver. Leder du efter en helt bestemt skuldertaske, så er du altid velkommen til at kontakte os. På den måde kan vi sammen lige netop det, der passer til dig og dine ønsker og behov.

Læder skuldertasker til skape og fornuftige priser

På trods af de gode og kvalitetsrige materialer der anvendes i produktionen af de smarte læder skuldertasker til mænd, så kan du shoppe dem til super skarpe og fornuftige priser hos Freja Skind. Husk også på, at grundet kvaliteten, så har vores tasker en lang holdbarhed og levetid. Det vil altså sige, at du kan bruge dem igen og igen i mange år. Det kan altså på mange måder betale sig at investere i den gode kvalitet, og du vil hver dag blive mindet om den gode beslutning.

Er du vild med kvalitetstaskerne, og vil du gerne holde dig opdateret med alle de kommende trends, så hold øje med alle vores smarteste nyheder hos Freja Skind, hvor du finder skuldertasker af skind og andre lædertasker til mænd.

Er du typen, der god kan lide at spare lidt ekstra? Så kan du med fordel holde øje med alle vores bedste tilbud, hvor du løbende kan finde gode og billige tilbud på en række af tasker, jakker og meget mere.

Leder du efter andre produkter?

Hos Freja Skind sælger vi en masse forskellige produkter i skind og læder af høj kvalitet. Mangler du en god, ny læderjakke til mænd eller et par smarte skindbukser, så findes der med garanti noget hos Freja Skind, der falder i din smag, og som du kan bruge.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at finde den helt rette læder skuldertaske til mænd, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne guide dig, svare på spørgsmål eller vejlede angående vores produkter. Du kan ringe til os mellem kl. 10-14 på følgende telefonnummer: 22 62 51 10.

Du kan også finde os i vores fysiske butikker i Aalborg og Silkeborg.