Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Kategorier
Pris
kr. kr.
Farve
more... less
Brands
Materiale
Taske størrelser
Filter

Hos Freja Skind kan du finde lige den lædertaske, der falder i din smag. En lædertaske har et elegant og tidløst look, og passer til nærmest enhver anledning. Derudover får du en taske med en lang levetid, hvis du passer godt på den.

Lædertasker i ægte læder til enhver anledning

Lædertasker kommer i et stort omfang, designs, farver og former. Ligesom sko, kan man selvfølglig godt have flere end en lædertaske. Der findes lædertasker til enhver anledning. Til hverdagen er en god skuldertaske god. Af andre små tasker der passer til mange lejligheder er de lækre bumbags eller en crossbody taske, eller en shopper taske som er rigtig gode til farten, sport, strandturen, shoppeturen og meget mere. Skal du til til og leder efter festtasker er en clutch et rigtig godt valg. Skal du et weekendbesøg et sted eller måske ud og rejse er en stor weekendtaske det perfekte valg. Med sådan en lædertaske får du en taske der kan rumme alt det vigtige, og en taske i lækkert læder der holder i mange år.

Anmeldelser fra Trustpilot

Freja Skind helt suveræn

Jeg har i dag modtaget en sindssygt flot og veludført skindtaske. Vildt begejstret. Den har alt - og ja - mere til. Den skal nu vises frem ved en større sammenkomst i næste uge! Mens jeg pakkede ud, bemærkede jeg - yes - ikke nogen retur-label - for returnering kommer i slet ikke på tale. Det kunne jeg mærke gennem indpakningen! Simpelthen TOPKVALITET hele vejen igennem. 1000 tak Freja Skind! Suverænt!


Mobiltaske

For nogen tid siden købte jeg en mobiltaske til en stor mobil. Jeg vil hermed fortælle, at jeg hver dag glæder mig over denne taske. Skindet bliver blødere for hver dag der går. Det er en af jeres egen kollektion; jeg kan virkeligt anbefale den til andre.


Super lækker taske og hurtig levering

Har netop modtaget en bumbag i den lækreste kvalitet.
Bestilte torsdag kl 16 og fik den leveret i dag Lørdag.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler der.

Lædertasker til dame og herre

Freja Skind tilbyder et stort udvalg af lædertasker til dame og herre i fantastisk skind, og derfor har vi mange forskellige modeller, så vi kan matche dit behov. Vi er en familiejet virksomhed som har udviklet lædertasker i samarbejde med nogle af vores kunder, så vi er sikre på, at skindtaskerne både er praktiske og pæne. Vi forhandler flere forskellige mindre lædertasker, som er rigtig brugbare til nem opbevaring. Skal du en tur ud at shoppe, eller besøge en veninde, så er en bumbag i skind en smart taske at have med sig. Den kan bæres på flere forskellige måder, så du kan style den til dit tøj. Kan du bedst lide at have godt med plads i din taske, så du ikke behøver at købe en pose i de forskellige butikker? Så er en skuldertaske i læder lige noget for dig. Hos Freja Skind kan du finde alt, hvad hjertet begærer indenfor skuldertasker. Søger du endnu mere plads til at have med på farten, så tilbyder vi flere forskellige weekendtasker i høj kvalitet. I Sydeuropa går stort set ‘alle’ mænd rundt med tasker, hvilket der også er en stigende tendens til her i landet - specielt om sommeren, hvor vi går rundt uden jakker og derved kan mangle lommer. Hos Freja Skind finder du et udvalg af klassiske skindtasker til herrer. Størstedelen af vores skindtasker til herrer er skabt i et tidløst, maskulint og kvalitetsbevidst design, og er yderst praktisk, hvis du mangler lommer i sommertiden eller skal bære rundt på diverse objekter. Har du en hverdag, hvor det er nødvendigt at bringe en computer med sig? Så kan du med garanti finde en computertaske, som du kan bære de mest nødvendige ting i. Vores pc tasker er naturligvis lavet i ægte skind, og har en justerbar rem, så du kan bære den på skulderen uden ubehag. Hvis du yderligere mangler noget at opbevare en computer i, så har vi også computersleeves.

Læderpleje af lædertaske

Hos Freja Skind har vi mange års erfaring med udelukkende salg af lædervarer. Dermed kan vi også fortælle dig, at lædertasker i ægte læder kræver med tiden læderpleje. Hvis man følger rådene og behandler sin nye lædertaske godt, vil man have en taske der bliver pænere med tiden og utrolig modstandsdygtig. At bruge læderpleje på sin nye lædertaske vil sikre af skindet på lædertasken forbliver utrolig blød og lækker. Er du i tvivl om, hvordan du skal bruger læderpleje og plejer din nye lædertaske? Så har vi lavet dette indlæg med råd og vejledning: Se vores guide til læderpleje

Leder du efter lædertasker til mænd så tag et kig i følgende kategorier:

Leder du efter lædertasker til kvinder så tag et kig i følgende kategorier: