Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Kategorier
Brands
flere.. less
Farve
flere.. less
Taske størrelser
Materiale-Foer
Filter

Hos Freja Skind kan du finde lige den lædertaske, der falder i din smag. En lædertaske har et elegant og tidløst look, og passer til nærmest enhver anledning. Derudover får du en taske med en lang levetid, hvis du passer godt på den.

Skindtasker til hende og ham

Freja Skind tilbyder et stort udvalg af dametasker i skind, og derfor har vi mange forskellige modeller, så vi kan matche dit behov. Vores firma har udviklet tasker i samarbejde med nogle af vores kunder, så vi er sikre på, at skindtaskerne både er praktiske og pæne.

Vi forhandler flere forskellige mindre skindtasker, som er rigtig brugbare til nem opbevaring. Skal du en tur ud at shoppe, eller besøge en veninde, så er en bumbag i skind en smart taske at have med sig. Den kan bæres på flere forskellige måder, så du kan style den til dit tøj.

Kan du bedst lide at have godt med plads i din taske, så du ikke behøver at købe en pose i de forskellige butikker? Så er en skuldertaske i læder lige noget for dig. Hos Freja Skind kan du finde alt, hvad hjertet begærer indenfor skuldertasker. Søger du endnu mere plads til at have med på farten, så tilbyder vi flere forskellige weekendtasker i høj kvalitet.

I Sydeuropa går stort set ‘alle’ mænd rundt med tasker, hvilket der også er en stigende tendens til her i landet - specielt om sommeren, hvor vi går rundt uden jakker og derved kan mangle lommer. Hos Freja Skind finder du et udvalg af klassiske skindtasker til herrer. Størstedelen af vores skindtasker til herrer er skabt i et tidløst, maskulint og kvalitetsbevidst design, og er yderst praktisk, hvis du mangler lommer i sommertiden eller skal bære rundt på diverse objekter.

Har du en hverdag, hvor det er nødvendigt at bringe en computer med sig? Så kan du med garanti finde en computertaske, som du kan bære de mest nødvendige ting i. Vores pc tasker er naturligvis lavet i ægte skind, og har en justerbar rem, så du kan bære den på skulderen uden ubehag. Hvis du yderligere mangler noget at opbevare en computer i, så har vi også computersleeves.

Køb lædertaske i høj kvalitet online

Hos Freja Skind går vi ikke på kompromis med kvaliteten på vores skindtasker, og netop derfor tilbyder vi en række af produkter fra Montana, Treats og Corium.

De tasker vi selv får produceret, giver dig virkeligt noget for dine penge og en rigtig fin kvalitet til en meget lav pris. Vi køber taskerne ind i store partier ad gangen, og på den måde kan vi spare vores kunder for de dyre mellemled.

Hos Freja Skind kan du finde lige den skindtaske, der falder i din smag. En skindtaske har et elegant og tidløst look, og derfor passer den til nærmest enhver anledning. Derudover får du en taske med en lang levetid, hvis du passer på den.

Taskerne fra vores egen produktion produceres af overskydende skind fra vores jakkeproduktion, hvilket gør taskerne mere bæredygtige, samtidigt med at priserne presses i bund. Tasker i skind er naturligt mere miljøvenlige sammenlignet med andre materialer, da skind nedbrydes i naturen igen. Og husk; vi har næsten altid et vælg af lædertasker og skindtasker på udsalg.