Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Kategorier
Brands
more... less
Størrelse
Farve
more... less
Skindhandsker
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Leder du efter det perfekte par skindhandsker til dame til de kølige efterårs- og vintermåneder? Hos Frejaskind.dk finder du et bredt udvalg af førsteklasses handsker designet til at møde dine behov. Vores sortiment af skindhandsker til kvinder er en uundværlig tilføjelse til din garderobe, når temperaturen falder. Disse handsker holder ikke bare dine fingre dejligt varme, de tilføjer også et strejf af elegance til ethvert outfit. Vælg et par af vores dame skindhandsker og oplev en kombination af sofistikeret stil og uovertruffen kvalitet, der skiller sig ud.

Bløde og moderne læderhandsker til damer

Kolde og regnfyldte efterårs- og vinterdage kalder på gode og kvalitetsrige skindhandsker, der kan være med til at holde hænder og fingre varme, så de ikke fryser af i den skandinaviske kulde. Hvis du endnu ikke har tilegnet dig et par gode, lækre og bløde handsker, så kan du med fordel shoppe blandt vores store udvalg, så du er godt forberedt til de kølige dage.

Hos Freja Skind har vi et bredt udvalg af en masse fine og bløde læderhandsker til damer. Ikke nok med, at de er bløde og behagelige at have på, og at de er af super god kvalitet, så er de ligeledes smarte og moderne. Med et par lækre damehandsker i skind kan du nemt pifte dit efterårs- og vinteroutfit op, så du ser elegant og moderne ud.

Alle vores handsker hos Freja Skind er håndplukkede og udvalgt, så du udelukkende finder et udvalg af skindhandsker i den bedste kvalitet. Du kan både shoppe skindhandsker til damer i vores fysiske butik såvel som i vores webshop, som har åbent døgnet rundt.

Skindhandsker til damer i forskellige farver og design

Når du shopper læderhandsker til damer hos Freja Skind, finder du et stort udvalg fra en række af forskellige brands. Du finder blandt andet skindhandsker fra danske mærker såsom Hestra Handsker og Randers Handsker. Du har ligeledes mulighed for at finde luffer samt fingerhandsker og ikke mindst kørehandsker.

Vores damehandsker i skind findes altså i alle mulige forskellige og smarte design. Derudover findes de ligeledes i et hav af forskellige farver, så du har mulighed for at vælge lige netop den farve til dine handsker, som du ønsker og som opfylder dine behov for et par smarte og flotte skindhandsker til damer.

Et par smarte læderhandsker kan ligeledes være med til at pifte ethvert efterårs- og vinterlook op. De kan på mange måder være med til at sætte prikken over i’et i dit udendørsoutfit. Tjek desuden også vores udvalg af læderjakker til damer eller varme vinterjakker til kvinder, så du kan matche et gennemført skindlook.

Læderhandsker til kvinder - En accessorie der varmer og er praktisk

De fine og smarte damehandsker i skind er den perfekte accessorie til vinteren kolde og mørke dage. Derfor er der rigtig god grund til at investere i et ordentligt par, der har den bedste kvalitet og som holder hele vinteren og flere endda.

Læderhandsker til damer fra Freja Skind er nogle af de allerbedste på markedet. De har en fantastisk kvalitet, og så vil det lækre og bløde skind holde dine hænder og fingre dejligt varme. De er altså både varme og praktiske, samtidig med at deres design er lækkert, eksklusivt og moderne. Shop den her hos Freja Skind, hvor du ligeledes kan finde alt fra lædertasker til lædertøj og meget mere.

I tvivl om størrelser på læderhandsker til kvinder?

Er du i tvivl om størrelse, finder du her på siden en størrelsesguide til Randers Handsker og til Hestra handsker. Guiden viser dig, hvordan du nemt måler og finder den rette størrelse, så du er klar til bestille din skindhandske online hos Freja Skind. 

Læs også: Handske størrelses guide

Har du nogle spørgsmål så er vi klar til at hjælpe

Har du spørgsmål angående vores sortiment af skindhandsker eller læderhandsker til dame eller andet, så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 22 62 51 10. Derudover er vores fysiske butik af finde i både Aalborg eller Silkeborg, hvor du kan blive inspireret af vores mange produkter i skind.