Freja skind - Siden 1986 - Online, samt butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere byttefrist på f.eks. gaver kan aftales.

Leveringstid
2 - 4 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Kategorier
Brands
more... less
Størrelse
more... less
Farve
more... less
Materiale-Foer
Hætte - Foer
Filter

Vi er en helt unik forretning, der vægter kvalitet yderst højt. Derfor håndplukker vi selv de bedste varer fra fabrikker rundt omkring i verden, og vi gør os umage i jagten på det bedste skind til vores kunder.

Vores sortiment af lædertøj har efterhånden mange forskellige kategorier, som vi er meget stolte af, og vores varer dækker eksempelvis over jakker, veste, skindkjoler/skjorter, bukser og nederdele. Alt sammen produceret m ed kvalitet i fokus, der har til formål at levere de bedste produkter på markedet til vores kunder.

Jakker og veste

Vores jakker, både af læder og pels, er yderst populære varer indenfor lædertøj. Læderjakken er en klassiker, og den går aldrig af mode. Derfor har vi altid mange forskellige læderjakker ad gangen, da der er stor efterspørgsel efter denne type jakke men der er stadig forskellige præferencer. Vi fører også læderveste, som ses oftere og oftere i gadebilledet - vi fører både den klassiske lædervest til mænd, men også flotte læderveste til kvinder.

Er du til et eksklusivt look, bør du overveje én af vores pelsjakker. De findes både i lange modeller og korte modeller, samt et væld af forskellige farver, og de giver altså et rigtig lækkert look til de ellers kedelige efterårsmåneder og vintermåneder.

Skindkjoler/skjorter

Under jakken kan du med fordel bære en skindkjole/skjorte for at få det fulde skindlook. Vi har tilføjet nogle enkelte kjoler og skjorter til vores sortiment, der giver hverdagen et lækkert twist fra almindelig bomuld eller viscose. Her får du altså lædertøj i høj kvalitet, som giver hverdagen et pust.

Bukser og nederdele

Til hverdag og fest, er skindnederdele et rigtig klassisk valg, som kan styles som man ønsker. Det er en fantastisk måde at forkæle sig selv på, da snittet i vores nederdele sidder meget flatterende for de fleste kropstyper.

Vi har en lang tradition med salg af læderbukser til kvinder, men især også til mænd. Motorcyklister, musikere i rock n’ roll branchen og mode inspirerede kunder søger til Freja Skind for, at finde de helt rigtige læderbukser - og rigtig mange kunder siger, at det er de mest komfortable læderbukser, de nogensinde har ejet. Lædertøj er generelt bare virkelig komfortabelt, og føles rigtig rart mod huden.

Kontakt os

Vi svarer altid gerne på spørgsmål, eller hjælper med vejledning af diverse skindvarer og lædertøj. Kontakt os telefonisk i hverdagene er kl. 11-14 på telefonnummeret 22 62 51 10, eller kom ind forbi én af vores forretninger i Aalborg eller Silkeborg.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste køb i skind eller læder, og håber, at du finder det lædertøj, du søger, hos os.