Freja skind - Dansk ejet og drevet - Fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid
1-4 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Størrelse
more... less
Farve
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Se vores store udvalg af læderveste til damer & herre her på siden. Med en lædervest er du klædt både praktisk og smart på til hele året. En lædervest passer til alle sæsoner på året. Gå på opdagelse i vores sortiment af lædervester herunder. Køber du for over 500 kr., får du fri fragt. Har du nogle spørgsmål omkring en lædervest eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os

Har du en forkærlighed for tøj i læder, kan du med fordel undersøge læderveste nærmere. En vest i læder kan du benytte på flere forskellige måder og i alle årstider, derfor får du et produkt, der kan pifte dit tøj op til enhver lejlighed.

Vi forhandler hos Freja Skind et stort udvalg af skindveste, så uanset om du er på udkig efter en herre vest eller dame vest, går du aldrig forgæves hos os, for vi har skindveste til enhver smag. 

Skindveste

Lædertøj har været en fast del af danskernes garderobe i de sidste mange årtier, fordi tøj i læder både er en tidløs, holdbar og klassisk løsning. Det samme gør sig gældende for læderveste, der kan give dit tøj et moderne og klassisk twist, mens den samtidig har en varmende funktion.

Vi har mange forskellige slags skindveste til både herre og kvinder. Skal du have en herre vest, kan du både finde en klassisk model med lommer i siden, så du kan opbevare dine vigtigste ting på farten. Derudover har vi flere læderveste herre i lammeskind, som du desuden kan få i enten grå, brun eller sort, eller du kan få en lædervest i ruskind. 

Foruden vores mange skindveste til herre har vi også mange smarte modeller til kvinder. Uanset om du leder efter en pelsvest i høj kvalitet, en ruskindsvest eller en lædervest med et feminint bånd i taljen, så finder du det hos os. 

Du kan bære din nye lædervest udenover en sweater, tynd trøje, skjorte eller kjole, derfor får du et produkt, der er brugbart i alle situationer, som pifter ethvert outfit op. 

Ægte læder i høj kvalitet 

Vi er hos Freja Skind en familieejet virksomhed, der har knap 35 års erfaring bag os. Det betyder, at vi har øje for, hvordan ægte læder af højeste kvalitet skal mærkes og se ud. Med andre ord køber du lædervarer af bedste kvalitet, når du handler hos os. Vi håndplukker vores egne varer, hvorfor du yderligere slipper for fordyrende mellemled.

Det betyder, at uanset om du ønsker en ny lædervest, læderjakke, skuldertaske, bæltetaske, rygsæk eller noget tredje, så får du - hos os - ægte læder til en rimelig pris.