Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Kategorier
Brands
more... less
Størrelse
more... less
Farve
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Hos Freja Skind vægter vi kvalitet yderst højt. Vi håndplukker selv de bedste lædervarer rundt omkring i verden, og gør os umage i jagten på det bedste skind til vores kunder. Vores passion for læder og skind er tydelig i alt det arbejde, vi lægger i at finde de bedste lædervarer og i vores engagement i at give vores kunder den bedste service. Vi har et bredt sortiment af lædertøj til både herre og dame, inklusiv læderjakker, rulamsjakker, læderveste, skindkjoler og skjorter, læderbukser og skindnederdele mv. Alle vores lædervarer, herunder lædertøj, er produceret med kvalitet i fokus og er fremstillet af ægte læder af højeste kvalitet. Har du nogle spørgsmål, så kan vi kontaktes telefonisk i hverdagene kl. 11-14 på nr. 22 62 51 10 på for at hjælpe med spørgsmål eller vejledning.

  

Freja Skinds udvalg af lædertøj

Freja Skind er en forretning, der vægter kvalitet højt. De håndplukker de bedste lædervarer fra fabrikker rundt omkring i verden, og gør sig umage i jagten på det bedste skind til kunderne. Deres passion for læder og skind er tydelig i alt det arbejde, de lægger i at finde de bedste lædervarer og i deres engagement i at give deres kunder den bedste service.Jakker og veste

Vores lædertøj sortiment

Vores sortiment af lædertøj dækker over mange forskellige kategorier, som vi er meget stolte af. Vores varer dækker eksempelvis over:

  • Læderjakker: Fra den klassiske bikerjakke til den moderne bomberjakke, har Freja Skind et stort udvalg af læderjakker til både herre og dame. Alle jakker er fremstillet af ægte læder og er designet med kvalitet og komfort i fokus.
  • Rulamsjakker: En af de mest populære kategorier i Freja Skinds sortiment er rulamsjakker. Rulamsjakker er kendt for at være ekstra varme og holdbare på grund af det ægte rulam, som er anvendt i produktionen. Freja Skind har et stort udvalg af rulamsjakker til både herre og dame i forskellige stilarter. Alle jakker er designet med kvalitet og komfort i fokus, og er fremstillet af ægte læder og rulam, hvilket giver en lang levetid og en god kvalitet. Rulamsjakker er perfekte til vinterbrug, da de holder dig varm og tør i de kolde vintermåneder. Freja Skinds rulamsjakker er også velegnede til både casual og formelle anledninger, og kan nemt styles med både formelle og casual beklædning.
  • Læderveste: En lædervest er en stilfuld og tidløs tilføjelse til enhver garderobe. Freja Skind har et bredt udvalg af læderveste til både herre og dame, der er fremstillet af ægte læder og er designet med kvalitet og komfort i fokus.
  • Skindkjoler og skjorte: Freja Skind har et stort udvalg af skindkjoler og skjorter til kvinder, der er fremstillet af ægte læder og er designet med kvalitet og komfort i fokus.
  • Pelsjakker: Er du til et eksklusivt look, bør du overveje én af vorespelsjakker. De findes både i lange modeller og korte modeller, samt et væld af forskellige farver, og de giver altså et rigtig lækkert look til de ellers kedelige efterårsmåneder og vintermåneder.
  • Læderbukser og skindnederdele: Freja Skind har et stort udvalg af læderbukser og skindnederdele til kvinder, der er fremstillet af ægte læder og er designet med kvalitet og komfort i fokus.

Alle produkter er produceret med kvalitet i fokus, der har til formål at levere de bedste produkter på markedet til vores kunder. Deres læder- og skindvarer er fremstillet af ægte læder, hvilket giver en lang levetid og en god kvalitet.

Har du nogle spørgsmål

Du kan altid kontakte Freja Skind. De svarer altid gerne på spørgsmål, eller hjælper med vejledning af diverse skindvarer og lædertøj. Kontakt dem telefonisk i hverdagene kl. 11-14 på telefonnummeret 22 62 51 10