Freja skind - Dansk ejet og drevet - Fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid
1-4 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Brands
Materiale
Taske størrelser
Filter

En clutch taske er den perfekte lille håndtaske når man skal til fest. Se vores store udvalg af clutches i ægte skind & læder her på siden. Har du brug for rådgivning til at finde den perfekte clutch? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på alle hverdage mellem 11-14 på Tlf. 22 62 51 10, eller besøg vores butikker i Aalborg eller Silkeborg. Se også vores blogindlæg om festtasker

Stort udvalg af clutch tasker

En Clutch taske er et yderst populært valg blandt kvinder, og bruges både til hverdag, ved særlige lejligheder og til en aften i byen. Den kommer i mange forskellige størrelser og farver, og udgør dermed et smukt accessorie som håndtaske til kvinder.

En clutch kan både fungere som en taske, der kan holde de allermest nødvendige ting, som eksempelvis nøgler, betalingskort, mobiltelefon og håndsprit. Den kan også have en sådan størrelse, der gør, at den kan holde alle de ting, som man ikke altid behøver at have med sig, eksempelvis læbepomade, hårelastikker eller pudseklud til brillerne.

Vi har clutches i flere forskellige typer skind, eksempelvis kalveskind eller ruskind, og så kommer de også med forskellige slags præg, såsom crocopræg eller slangepræg. Du har dermed et bredt udvalg at forskellige clutches, som kan passe ind i din personlige stil.

Find en clutch taske hos Freja Skind

Tag et kig i vores sortiment, og se, om du kan finde din trofaste clutch taske blandt vores udvalg. Vi har gjort os umage for at finde de bedste kandidater til formålet, men du kan naturligvis selv afgøre hvilken clutch, der skal være din.

Clutch tasker - Den perfekte håndtaske til kvinder

En clutch til kvinder kan nåde betegnes og kategoriseres som håndtasker til kvinder, crossbody og skuldertaske med aftagelig rem. De fleste clutches er dog håndholdte, og kan svinges under armen ved særlige lejligheder, hvilket giver et meget eksklusivt look. Det er den helt ideelle håndtaske til kvinder, netop fordi den er så kompakt men stadig har plads til de ting, du har behov for på en aften i byen.

Ring til os eller besøg vores butikker og få vejledning

Håndtasker til kvinder har mange forskellige formål, og med vores sortiment af clutches finder du helt sikkert din foretrukne, kompakte kompagnon - uanset om den skal bruges til hverdag eller fest. Vi vejleder meget gerne, både i vores fysiske forretninger og telefonisk, så du får truffet det helt korrekte valg af clutch. Besøg vores forretninger i Aalborg og Silkeborg, hvor du kan blive inspireret og få vejledning i vores mange produkter i læder og skind. Får du spørgsmål til nogle af vores online produkter, kan du træffe os telefonisk i tidsrummet 11:00-14:00 på 22 62 51 10.