Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Søg i artikler

handske-med-foer

Foer guide – sådan vælger du det rette foer til dine skindhandsker

Hos Freja skind finder du et stort udvalg af de lækreste skindhandsker til både dame og herre. Vi sælger de bedste kvaliteter, og som altid til rigtig gode priser, ofte billigst i dk.

Hos Freja Skind finder du Randers handskerHestraMJM og vores egen producerede handsker. Vi har handsker til alle årstider, både med og uden foer. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det rette foer, og har derfor lavet denne lille guide. 

Vi har listet det forskellige foer efter hvor varme de er - ”koldest” øverst og så bliver der varmere i nedadgående retning.

Handsker uden foer

Uden foer – Kørehandsker til båder herre og damer. Mange bruger kørehandsker uden foer hele året. Til sommerbrug kan det være for at give sit outfit et smart look, og til efterår og vinter, er det rigtig dejligt når man kører bil, og ikke har lyst til at holde om det frossent rat. Vi sælger også mange kørehandsker til dem der kører veteranbil, scooter, eller cabriolet, hertil er det nærmest uundværligt tilbehør. Se alle handsker uden foer her.

Handsker med foer

Fleece foer

Fleece foer er velegnet som foer i overgangs handsker, altså til efterår, mild vinter og forår. Det er blødt og lækkert, men ikke det varmeste. Se alle fleece foer handsker og luffer her.

Strik foer af uld

Dejligt varmt og naturligt foer. Velegnet til vinterbrug, og kan også bruges når man f.eks.cykler. Bemærk, at når man køber handsker med strik foer af uld, er der ofte blandet en smule polyester i, for at give øget slidstyrke. Se alle luffer handsker med strik foer i uld her.

Merino uld

Merino uld har mange af de samme gode egenskaber som almindelig uld. Specielle kendetegn ved Merino uld er, at det er meget blødere end andre typer af uld. Det er også åndbart og temperaturregulerende, hvilket i sidste ende betyder mere komfort til dig. Merino uld varmer også selvom det er vådt, og så optager det ikke svedlugt. Merino uld i foeret er en mere luksuriøst end almindeligt uld foer. Se alle luffer handsker med merinould her. 

Silke foer

Silke foer tilbyder ca. samme varme som strik foer, men silkefoer udmærker sig ved at være utroligt blødt og lækkert at røre ved. Silkeforets vævning er meget tæt og fin. Silke foer fylder ikke ret meget, og giver dermed en tynd men varm handske. Se alle handsker med silke foer her.

Cashmere

Cashmere er ren luksus til dine hænder – Cashmere er varmere, stærkere, og endnu blødere end almindelig uld. Det er også et kostbart materiale, hvorfor det ikke er så udbredt i handske foer. Se alle luffer handsker med cashmere foer her. 

Primaloft foer

Et meget let og dejligt varmt foer – Bruges også i skihandsker. Primaloft er åndbart. Det lukker fugt ud, men holder på varmen. Se alle luffer og handsker med primaloft foer her. 

Kaninpels foer

Kaninfoer er et virkeligt blød og lækkert foer. Det er utroligt behageligt omkring fingrene. Kaninfoer er varmere end strikket uld og næsten lige så varmt som rulam. Se alle luffer og handsker med kaninpels foer her. 

Perlelamme foer

Naturens materialer når det er bedst. Perlelam og rulam er det varmeste foer du kan få til dine handsker eller luffer. Perlelam er kort og krøllet i strukturen. Se alle luffer og handsker med perlelamme foer her. 

Rulam

Rulams foer er lige så varmt som perlelam, og dermed det varmeste foer du kan få. Vores egne handsker og luffer med rulams foer er virkelig bløde og lækre om fingrene – Hvor perlelam er mere krøllet i strukturen, er rulam ofte mere pelsagtig, og dermed endnu blødere at røre ved end perlelam. Se alle luffer og handsker med rulam foer her. Du kan også læse mere om rulam lige her

Vi håber, at denne guide har hjulpet dig godt på vej med valget, af det perfekte foer dine nye handsker eller luffer skal have. Når du handler på shoppen kan du sortere handsker og luffer baseret på blandt andet hvilket foer de er med. Se alle skindhandsker og luffer til dame og herre her.

Har du spørgsmål er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på info@freajskind.dk eller tlf 2262 5110 (hverdage 11-14). 

Læs også vores ultimative handske guide.

Categories: Guides

Related Products