Shop dine julegaver - Skriv "julegave" i kommentarfeltet ved køb, så sætter vi byttemærke på ♥

Vi har også butikker
Levering fra webshop: 1-3 hverdage

Byttefrist julegaver - 15. Jan
Skriv "julegave" i kommentarfelt ved køb.

Gratis fragt
Når du shopper for mindst dkk.500.-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
flere.. less
Størrelse
Farve
flere.. less
Skindhandsker
Materiale-Foer
Filter

Kørehandsker i skind og læder

Hvert år bruser efteråret hurtigere frem, end vi danskere er klar til det. Det bliver koldt om morgenen, og før vi ved af det, er det vinter. I denne process anskaffer vi danskere accessories til at holde os varme, og rigtig mange sørger for at få fingrene i et par kørehandsker til de kolde køreture om morgenen. 

Når du har kørehandsker på under den kolde efterårskørsel, øger du i den grad sikkerheden for din kørsel. Dine hænder kan bedre fornemme rattet, og du får samtidig et langt mere fast greb, så du kan færdes sikkert med morgenkolde hænder. 

Som et ekstra plus giver kørehandsken dig et yderst stilrent look, som ses oftere og oftere i gadebilledet, og så kan du finde lige netop dine foretrukne kørehandsker lige her. 

Kørehandsker til herrer og damer

Trenden med kørehandsker tiltaler både i herremoden og i damemoden, hvilket tydeligt ses hos eksempelvis Randers Handsker. Randers Handsker fremstiller kørehandsker i skind og læder, både med og uden foer i. Dette giver anledning til at anskaffe kørehandsker til både sommer og et vinter. 

Til enhver smag

Randers Handsker producerer desuden handsker til enhver smag - det kan du se i vores store udvalg. Handskerne bliver produceret i alverdens farver, som altså giver dig muligheden for, at udtrykke din stil på bedst mulig vis. 

Når vi vælger en handske i en modig farve, giver vi oftest hverdagen et pust af selvtillid. Det gør glad at se på farver, og især når farverne sidder i hænderne. 

Kontakt os: Har du spørgsmål angående vores store sortiment af kørehandsker, er du velkommen til at kontakte os telefonisk: 22 62 51 10. Vi har telefontid i tidsrummet 11:00-14:00, og vi elsker at dele ud af vores erfaringer og vejledninger. 

Derudover finder du vores fysiske forretninger i Aalborg og Silkeborg, hvor du også kan blive inspireret af vores mange produkter i læder og skind.