Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Brands
more... less
Størrelse
Farve
Skindhandsker
Materiale-Foer
Materiale
Filter
Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af lækre kørehandsker i læder. En kørehandske dame kan for eksempel bruges til kørsel i veteranbil eller cabriolet, men mindst lige så vigtigt er de perfekte som et fashion statement. Du kan finde mange forskellige designs og farver fra kendte mærker som Randers Handsker.

Stort udvalg af kørehandsker dame

Vi har et stort udvalg af kørehandsker dame. De kommer i forskellige designs og materialer, alt efter hvilken anvendelse du har tænkt dig at bruge dem til. Vi sælger Randers Handsker kørehandsker dame uden foer, som er velegnede til sommerbrug. De giver et smart look, selvom man ikke sidder bag rattet. Randers Handsker kørehandsker er lavet af ægte læder og er meget behagelige at have på.

Kørehandske dame - Når det moderne møder det praktiske

Hos Freja Skind sælger vi rigtigt mange kørehandsker, men de skal bruges til vidt forskellige formål. Førhen gav det sig selv, at kørehandsker blev brugt, når man kørte bil, og der er stadig mange, som bruger dem til bilkørsel. Det ser ikke bare smart ud, det er også både praktisk og komfortabelt. Kørehandskerne kan give et bedre greb om rattet, hvilket er med til at øge sikkerheden, og så er kørehandsker dame også vidunderlige, når du kommer ud i en dybfrossen bil med et iskoldt rat; her giver kørehandskerne lidt isolering.

Moden har også haft stor betydning for kørehandskernes popularitet. Vi ser dem hele tiden i gadebilledet, og de er perfekte, når man blot ønsker at style sit outfit og give det lidt kant - og så er en kørehandske dame bare behagelige på de lidt kølige dage. Du kan vælge en kørehandske dame, der enten matcher eller står i kontrast til din læderjakke eller læder skuldertaske, så der er uanede muligheder.

Hvad er kørehandsker?

Kørehandsker er handsker, der er designet til at blive brugt, når man kører bil. Hvis det ikke var meningen, man skulle køre med kørehandsker, hvorfor hedder det så et handskerum? Handskerne har god pasform og har ofte udskæringer ved knoer og håndryg, der giver bedre bevægelsesfrihed. De fleste Randers Handsker kørehandsker dame er lavet af læder og har ikke noget for. De kan også fås i andre materialer, men læder er det materiale, der giver den bedste kvalitet.

Kørehandske dame findes i et utal af designs og farver. De fleste butikker har kun et begrænset udvalg af kørehandsker på hylderne, men hos Freja Skind har vi et stort udvalg af kørehandsker til både mænd og kvinder. Vi har altid mange forskellige designs på lager, så der er noget for enhver smag. Var det ikke en god idé at købe et par lækre Randers Handsker kørehandsker med, når du alligevel bestiller en weekendtaske læder eller et par Hestra handsker til din bedre halvdel?