Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Brands
more... less
Størrelse
Farve
Materiale
Filter

Pelsjakken har været populær lige så lang tid, som vi kan huske tilbage. Det er ikke uden grund, for en jakke i pels er både yderst funktionel på grund af det varmende materiale, mens den samtidig er utrolig elegant og stilfuld. 

Hos Freja Skind forhandler vi et bredt udvalg af pelsjakker til kvinder i ægte pels, derfor kan du med fordel udforske vores sortiment online eller besøge os i vores fysiske butikker i både Aalborg og Silkeborg.

Pelsjakker i kanin og vaskebjørn 

Vi forhandler pelsjakker i to forskellige slags pelse, hvilket er kanin og vaskebjørn. En vinterjakke i kaninpels er både blød, varm og smuk, hvorfor den er oplagt som vinterfrakke til årets kolde måneder. Derudover forhandler vi dem i flere forskellige modeller og farver, så du får lige nøjagtig den pelsjakke, du leder efter. 

Foruden vores fokus på kvalitet vægter vi også bæredygtighed højt, hvilket også forklarer, hvorfor vi forhandler jakker i kaninpels. Pelsen stammer fra fødevareproduktionen, da det er et biprodukt af kødproduktionen. Derfor benytter vi os af kaninpels, der alternativt skulle smides ud, hvis det ikke blev brugt til pelsproduktion. Med andre ord kan du købe din nye pelsfrakke med god samvittighed hos os.

Skal din jakke skille sig ud fra mængden, kan du med fordel finde vores pelsjakke i ægte vaskebjørn. Denne korte pelsjakke er skabt i en changerende grå farve, der får et anderledes men stilfuldt udtryk fra det naturlige farvespil. 

Pelsjakke af ægte pels 

Vores familieejede virksomhed har været i branchen siden 1986, derfor har vi mange års erfaring med produkter i både skind og pels. Køber du din næste vinterfrakke med pels hos os, er du sikret ægte pels, høj kvalitet og en smuk pelsfrakke.

Vi vægter kvalitetsprodukter højt, hvorfor vi selv håndplukker egne varer på fabrikker verden over, så vi garanterer den bedste kvalitet på markedet. Det betyder, at vi sparer dig for fordyrende mellemled, hvilket presser vores priser i bund. 

Huer med pelskvast 

Skal du fuldende det elegante og tidsløse look, kan du med fordel købe en matchende hovedbeklædning til din nye vinterjakke med pels. Vi forhandler både huer med pelskvast og pandebånd i pels

Ønsker du rådgivning angående størrelse og materiale, kan du altid kontakte os telefonisk eller fysisk.