Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Farve
Taske størrelser
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Mangler du en gave til hende eller ham, der har alt? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Freja Skind sælger vi et væld af produkter i det lækreste skind, og heriblandt befinder sig en mindre kategori med tilbehør. Vi har meget forskellige tilbehør, der spænder fra nøgleringe i kaninpels, læderstropper til hårelastikker i minkpels. 

Kælet for detaljen 

I vores sortiment af tilbehør finder du produkter, der kæler for detaljen. Ønsker du at samle håret på den mest stilfulde måde? Så tilkøb vores pels hårelastikker af højeste kvalitet. Skal nøglerne prydes med en eksklusiv nøglering, kan du finde vores nøgleringe med pelskvast. 

Vil du derimod bære dine nøgler i en keyhanger, kan du finde vores bedste bud, der er fremstillet i blødt kalveskind. Derudover har vi også skindarmbånd og læderremme til diy, du kan undersøge nærmere.

Ejer du produkter af ægte skind, gør du klogt i selv at kæle for detaljen. Det gør du, når du køber vores plejeprodukter til skind og læder, så skindet altid fremstår rent, blank og sundt. 

Virksomhed med øje for kvalitet 

Vi er en familieejet virksomhed, der har erfaring i branchen siden 1986. Det betyder, at vi ved, hvad god kvalitet og god service er. Vi håndplukker vores varer fra fabrikker verden over, hvorfor vi altid får den høje kvalitet, vi leder efter. Denne proces sparer desuden fordyrende mellemled, hvilket forklarer den lave pris på vores mange produkter. Det betyder, at du får varer i højeste kvalitet men til en lav pris, når du handler hos os.