SE ALLE VORES TILBUD HER SE TILBUD HER

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Julegaver: Byttefrist 16/1-23 - Skriv "julegave" i kommentarfelt v.betaling

Leveringstid
Travlhed - Vi afsender indefor 5 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Søg i artikler

festtasker

Festtasker - Fuldend dit festlook med disse tasker til fest (2022)

Festtasker - det er ikke altid lige nemt at finde den rette festtaske, og det kan nogle gange føles som om, man skal have en hel skuffe fyldt med forskellige typer. Men med disse tre typer tasker til fest, bliver dit festlook fuldendt!

Vælg den rigtige taske til fest

Til fest og festivaller hører altid en taske, til at have styr på sine ting. Det er vigtigt, at du har den rette taske med. Der findes et bredt udvalg af forskellige tasker, som alle er perfekte til festlige lejligheder. Du kan vælge mellem crossbody tasker, skuldertasker, clutch tasker og bumbags i forskellige designs og farver. Uanset om du skal til en elegant gallafest, en vild 18-års fødselsdag eller firmaets julefrokost, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige festtaske.

Den lille clutch: Elegant og lækker fashion accessory

Den lille clutch er perfekt til en aften på byen, hvor du ikke skal bære rundt på for meget. Den passer også rigtig godt til de mere formelle anledninger som f.eks. gallafester eller bryllupper, hvor du skal have plads til et par nøgler, din mobil og en læbestift.

En clutch er lidt mere en fashion accessory end en praktisk taske, og derfor er udseendet altafgørende. Vælg en clutch i en farve eller et materiale, der matcher resten af dit outfit, og så er du klar til at tage festen med storm!

Ulempen ved en clutch er dig, at du er nødt til at have den i hånden hele tiden, men denne type taske er ofte så lækker og elegant, at det er det hele værd.

Nogle clutches har en lille rem, du kan tage om håndleddet, så du ikke taber den, og nogle - for eksempel den populære Marilyn skuldertaske/clutch - har aftagelig hånd- og skulderrem, så din clutch bliver mere multifunktionel.

Crossbody- og skuldertasker

En skuldertaske er også en mulighed, hvis du skal ud at feste. En crossbody-taske er en anden type taske, som også er velegnet til byture eller andre festlige lejligheder. Skuldertasker er ideelle, hvis du skal have lidt mere med dig. Den er ofte lidt større end en clutch, så den kan rumme flere ting som f.eks. din pung, nøgler og et par makeup-produkter. Skuldertasker kommer i et væld af forskellige designs og farver, så der er helt sikkert en, der passer til netop din stil.

Fordelen ved en crossbody-taske er, at du ikke skal have den i hånden hele tiden, fordi den har en lang skulderrem, som gør det muligt for dig at bære den på den ene skulder eller på tværs af kroppen. Det betyder også, at du ikke kommer til at lægge den fra dig og glemme den.

Bumbag - Den bedste festival taske

Hvis du skal til festival, er der kun én rigtig taske; en bumbag! En bumbag er en lille taske, der hænger rundt om livet. Fordelen ved denne type taske er, at du altid har den med dig, fordi den ikke kan falde af eller blive væk. Du skal ikke bekymre dig om at skulle holde den i hånden eller bære den på skulderen, fordi den er lavet til at sidde tæt på kroppen.

Derudover er en bumbag ofte ret stilren og elegant, så du kan sagtens bruge den, selvom du ikke skal til festival. Den er perfekt til en tur i byen eller på stranden, hvor du ikke skal have for meget med dig.

Det er vigtigt at vælge den rigtige taske til festen, så du ikke kommer til at skille dig ud på en negativ måde. Med disse tre typer tasker er du sikker på at finde den helt rigtige taske, der fuldender dit outfit på den bedst mulige måde. Husk også at have det sjovt, når du skal ud og feste - det er trods alt derfor, vi har tasker med til fest!

Categories: Guides