SE ALLE VORES TILBUD HER SE TILBUD HER

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Julegaver: Byttefrist 16/1-23 - Skriv "julegave" i kommentarfelt v.betaling

Leveringstid
Travlhed - Vi afsender indefor 5 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Kategorier
Brands
more... less
Filter

Ejer du et produkt i læder eller skind såsom lædertøj, en skindtaske eller skindhandsker, er det vigtigt, du plejer dem i ny og næ. Bruger du den rette læderpleje, kan du nemlig gøre læderet både smukkere og stærkere. 

Hos Freja Skind har vi øje for skind og læder af højeste kvalitet, derfor forhandler vi også et stort udvalg af læderpleje, læderrens og læderbalsam, så du får glæde af dit produkt i skind længst tid muligt. 

Læderpleje 

Plejeprodukter til læder og skind kommer i forskellige slags, og det betyder, at du kan finde lige netop det produkt, du har brug for. Trænger læderet til at få forstærket dets farve og stand, kan du med fordel benytte dig af vores læderbalsam. Er skindet derimod blevet beskidt efter brug, kan du let og effektivt fjerne det med en læderrens, der samtidig efterlader en plejende effekt på skindet. 

Har du forelsket dig i et af vores lækre produkter i læder eller skind, anbefaler vi, du køber en læder imprægnering med. Dette plejeprodukt gør produktet vandafvisende, og gør det lettere at rengøre. 

Er du i tvivl om, hvilken type læderpleje du har brug for, kan du altid kontakte os for rådgivning. Vi er eksperter i, hvordan du bedst tager hånd om dine læderprodukter, så du får mest muligt ud af dem.