Kategori: Herretasker

Den perfekte lædertaske til mænd er en vigtig del af vores hverdag, og det sætter krav til taskens funktionalitet og design. Lad dig derfor ikke nøjes med en taske i imiteret skind, for du kan få en ægte lædertaske til en rimelig pris her. 

Hos Freja Skind finder du et bredt udvalg af forskellige slags herretasker i skind, hvorfor du med garanti kan den taske, som matcher dine behov og din stil. 

Lædertaske til mænd 

Mangler du en smart og funktionel taske til at have med på farten, på weekendturen eller til arbejdet? Så finder du dem alle her. Vi har alle forskellige præferencer til den taske, vi benytter os af, derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig som kunde et stort udvalg. Uanset om du foretrækker en weekendtaske, arbejdstaske, rygsæk eller en lille crossover taske til mobil, kan du finde dem i sort og brunlige farver hos os. 

Weekendtaske 

Det kan være nødvendigt med en rummelig herretaske i læder, hvis du skal på ferie eller rejse med arbejdet. Hos os finder du flere forskellige størrelser, så du hverken kommer afsted med en for stor eller for lille weekendtaske. De er fremstillet med en aftagelig skulderrem, så du både kan bruge den som en skuldertaske eller bære den i hånden. Med andre ord får du en praktisk rejsetaske, der har flere forskellige funktioner. 

Foretrækker du at opbevare dine ting i en rygsæk, har vi også flere forskellige skindtasker, du kan bære på ryggen. Vil du have en mindre taske med på farten også, er en bæltetaske i skind et oplagt valg for dig. 

Arbejdstaske

Har du altid en computer ved din side, når du transporterer dig fra hjemmet til arbejdet? Så gør du klogt i at undersøge vores lækre computertasker i ægte skind. Vi forhandler blandt andet den populære Montana PC taske, der er fremstillet i holdbart og lækkert bøffelskind. Denne arbejdstaske kan let opbevare din laptop, dokumenter og andre vigtige genstande, når du er på farten. 

Mangler du blot et cover til din computer, kan du købe vores populære dokumentmappe. Denne er også fremstillet i ægte bøffelskind, så du får samme høje kvalitet og smarte udtryk som med den store computertaske.