Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Kategorier
Brands
more... less
Størrelse
Farve
Skindhandsker
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Varme læder luffer til kvinder

Kvinder har længe ledt efter luffer, der kan holde dem varme om fingrene. Nu er løsningen her: rulamsluffer og dameluffer i lækkert ægte læder! Disse luffer er designet til at give dig den bedste komfort og varme hele vinteren igennem. De er fremstillet af det fineste skind, som holder på varmen selv i de koldeste temperaturer.

Lækre læderluffer til kvinder

Når det kommer til luffer, er der to hovedtyper: rulamsluffer og læder luffer. Dameluffer laves typisk af ægte læder eller andre lækre materialer, der giver en stilfuld look samtidig med at de holder dine hænder varme hele vinteren igennem. De lækreste læderluffer til kvinder er udført i det blødeste lammeskind, som giver god bevægelsesfrihed. Find masser af lækre lammeskinds luffer dame her på siden.

Varme læder luffer er et must-have til kvinder i vinterhalvåret. De holder hænderne varme og tørre, især når det bliver rigtig koldt udenfor. Der findes mange forskellige typer læderluffer til kvinder på markedet, så der er helt sikkert en model, der passer til netop din stil.

Rulamsluffer - Bløde og varme luffer til kvinder

Rulamsluffer til damer er lavet af lækkert og varmt lammeskind, der holder på varmen, selv om det bliver rigtig koldt udenfor. Rulamsluffer til kvinder har en lækker pasform og føles bløde og behagelige at have på. Rulams luffer til damer er et godt valg til dig, der ønsker varme og behagelige luffer.

Derudover er rulamsluffer også utrolig slidstærke, så du kan have dem i mange år. Forskellen på rulams luffer til damer og læderluffer til kvinder er, at hvor læder luffer til kvinder typisk har et separat for af uld, er rulam yderside og for i ét. Luffens yderside er bagsiden (eller indersiden) af lammeskindet, mens det bløde uld varmer dine fingre inde i rulamsluffen.

Dameluffer i højeste kvalitet

Hvis du leder efter varme luffer til kvinder, kan det være en god idé at investere i et par læderluffer. Selvom de ofte er lidt dyrere end luffer dame lavet af andre materialer, er læderluffer til kvinder langt mere holdbare. Læderluffer kan også være lidt varmere end andre typer dameluffer, da læderet lader huden ånde.

Hos Freja Skind kan du finde et stort udvalg af luffer i læder og skind i højeste kvalitet. Se for eksempel vores utroligt smukke grønlandske sælskindsluffer, der både er utroligt varme og ser vanvittigt godt ud, eller det store udvalg af Hestra handsker og luffer.