Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Søg i artikler

rejsetasker

Din guide til rejsetasker

Skal du ud at rejse? Skønt! Vi er næsten ikke misundelige… Men når du skal pakke til din rejse – lang eller kort – skal du naturligvis have en god rejsetaske (eller flere) at pakke tingene i samt tasker, du kan tage med dig rundt på destinationen. Heldigvis ved vi ALT om tasker, og derfor har vi sammensat denne guide til at finde de rigtige rejsetasker til dig.

Den store rejsetaske til pakningen

Hvis du skal være væk hjemmefra i længere tid, har du brug for at få en del forskelligt tøj og sko med dig. Der skal også være plads til dine plejeprodukter, toiletartikler, måske et par bøger eller anden ferieunderholdning – og naturligvis plads til overs til potentielle indkøb på rejsen. 

For at få plads til det hele, er det nemmeste og mest praktiske løsning oftest en rejsekuffert. Der findes et utal af modeller og mærker på markedet, og det er svært at sige lige hvilken kuffert, du skal have. Vi vil dog anbefale en kuffert, som IKKE er sort – for det er størstedelen af dine medpassagerers feriekufferter også, og så er din svær at spotte på bagagebåndet. Det er også en stor fordel at investere i en kuffert med hjul, så du ikke skal bære mere end højst nødvendigt på din tunge rejsekuffert.

Hvad skal jeg pakke til rejsen?

Vi ville ønske, at vi kunne give dig en komplet pakkeliste til din ferie, men det er altså en umulig opgave. Skal du på badeferie, er badetøj vigtigt at få med, men skal du på skiferie er det nok mere relevant med et par Hestra handsker.

Mangler du en smart, praktisk og alsidig jakke til rejsen, kan vi – i al ydmyghed – anbefale en læderjakke. Den er nem at style med langt de fleste outfits, den er vindtæt, men ikke for varm, den er vandafvisende, så du er forberedt, hvis der skulle komme en byge, og du kan sagtens tage en varm trøje på under, hvis det en dag er koldt. Skindjakker er helt perfekte til storbyferier, hvor din jakke kan komme i kontakt med mange forskellige ting, der kan efterlade pletter, men med en læderjakke kan du ganske enkelt tørre den af med en fugtig klud, så er den så god som ny igen.

Den perfekte weekendtaske til weekendturen

Hvis du ikke skal på en lang ferie, er det tit nok med en weekendtaske. I en weekendtaske læder kan du have alt det mest nødvendige; et par sæt tøj, toiletsager, et par ekstra sko eller hvad du nu har brug for af oppakning til en weekendtur.

Rejsetasker du kan tage med på eventyr

Men du kan selvfølgelig ikke rende rundt med din store weekendtaske på slæb hele tiden. Derfor må du endelig ikke glemme at pakke en mindre taske, som du kan have med dig, når du skal ud på eventyr og udforske området.

Til små udflugter som en tur på museum, byvandring eller andre situationer, hvor du ikke har brug for at have meget mere end nøgler, pung og telefon i tasken, kan en bumbag være et rigtig godt valg. Med en bæltetaske har du nemlig hænderne fri, men dine vigtigste ejendele tæt på kroppen.

Et andet godt valg er en læder skuldertaske. Den er typisk lidt mere rummelig end bæltetasken (men skuldertasker findes i alle størrelser) og den er derfor helt perfekt til heldagsudflugter, hvor du skal have lidt flere ting med dig – for eksempel en drikkedunk eller et tørklæde.

Glem ikke strandtasken

Hvis du skal på badeferie er en strandtaske et absolut must. En god strandtaske har plads til et håndklæde, et strandtæppe, solcreme, et ekstra sæt badetøj og også rigtig gerne snacks og drikkelse. Gode snacks til strandturen inkluderer frugt og kiks – chips er ikke en optimal strandsnack, da der ALTID ender med at komme sand i posen. Og husk masser af vand, sodavand, saftevand og andet drikkelse, så du ikke bliver dehydreret i varmen (frugt kan også hjælpe med at holde væskebalancen).

Regler for håndbagage på flyveturen

Hvis du skal ud at flyve, er det ret relevant, hvordan reglerne er for håndbagage om bord på flyet. Håndbagage reglerne gælder for tasker og kufferter, der skal medbringes i kabinen. Fordelen ved kun at rejse med håndbagage er, at du slipper for at skulle checke din bagage ind senest to timer inden afgang.

  • Hvis din håndbagage skal kunne være under sædet, må den maksimalt være 30 x 20 x 38 cm
  • Skal den op på bagagehylden over sæderne, må håndbagagen måle 55 x 40 x 23 cm, hvis du rejser med SAS, Norwegian, Lufthansa, Turkish Airlines eller Finnair
  • Rejser du med KLM eller Air France, må tasken ikke være mere end 55 x 25 x 25 cm
  • Flyselskaberne Swiss og Ryanairs regler for håndbagage siger, at den må måle 55 x 40 x 20 cm

Flyselskaberne er heller ikke enige om, hvor meget din håndbagage må veje. Nogle selskaber er helt nede på 5 kg håndbagage, mens British Airways topper listen med hele 23 kg håndbagage tilladt.

Det kan være svært at finde hoved og hale i håndbagage-reglerne, men vi har undersøgt sagen nøje, og vi blev ærligt talt ikke ret meget klogere, så vores bedste råd til dig er uden tvivl at undersøge de specifikke regler hos det eller de flyselskaber, du skal rejse med.

*Reglerne kan variere, og Freja Skind påtager sig ikke ansvar for ændringer eller uoverensstemmelser.

Hvad skal med i håndbagagen?

I håndbagagen skal du pakke alle de ting, der for guds skyld ikke må lande et andet sted end dig – alt det, du virkelig ikke kan undvære. Det kan være ting som dit pas eller anden legitimation, flybilletterne, personlige ting som smykker og nøgler, mobiltelefon – og oplader! – briller, kontaktlinser og solbriller, tablet, kamera. Og vigtigst af alt bør du altid pakke din medicin i håndbagagen, så du ikke risikerer at miste den.

Categories: Guides