Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Brands
more... less
Farve
Taske størrelser
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Leder du efter en god, rummelig, stor weekendtaske til dame så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du vores store udvalg af lækre weekendtasker / rejsetasker til dame. Fælles for alle vores lædertasker er at de alle af kvalitets læder fra øverste hylde. Gå på opdagelse blandt vores skønne udvalg af weekendtasker til dame og find din nye favorit i dag!

Store weekendtasker til dame

Det er altid smart og praktisk med en god, rummelig og stor weekendtaske eller rejsetaske, hvor der er plads til alt, det, man har brug for. Er du eksempelvis indimellem på weekendture, ophold, rejser eller lignende, så er det uden tvivl en god weekendtaske, du har brug for.

Hos Freja Skind finder du weekendtaske til dame i læder til ethvert behov og til enhver smag. Fælles for lædertasker er kvaliteten og holdbarheden. Alle vores weekendtasker er produceret i 100% ægte skind af højeste kvalitet, hvor vi håndplukker blandt de bedste brands og varer ude i verden.

Står du og mangler den perfekte taske til en weekendtur, er du netop landet det rette sted. Hos Freja Skind har vi flere modeller af rummelige weekendtasker. Vi har presset priserne i bund, men det betyder dog ikke, at du behøver at gå på kompromis med kvalitet og design.

Du finder hos Freja Skind weekendtasker til kvinder fra de danske brands, Montana og Treats, som begge fremstiller tasker topkvalitet.

Luksus weekendtaske til dame med plads til det meste

Vores udvalg af weekendtasker til dame består af modeller med store indvendige rum, hvor der er plads til meste på rejsen. Weekendtaskerne til damer har den helt perfekte størrelse - hverken for lille eller for stor. De store læder weekendtasker har plads til alt det, du har brug for til den hyggelige weekendtur med familien eller vennerne.

Derudover har vores weekendtasker en aftagelig skulderrem, hvilket gør den let at have med på farten som en crossbodytaske eller over skulderen. Modellerne fra Treats og Montana har flere anvendelsesmuligheder - brug den som weekendtaske, rejsetaske, sportstaske eller hvad end du måtte have af behov.

Sportstaske til dame

Leder du efter en prasktisk sportstaske til fitness samt studie, så er vores udvalg af sportstasker, weekendtasker og rejsetasker et stensikkert valg. Kært barn har mange navne, men vores store weekendtasker til dame har mange funktioner og kan bruges til alle lejlighder. Her på Frejaskind.dk har vi et stort udvalg af sportstasker, weekendtasker og rejsetaske i forskellige farver og designs; fælles for dem alle er at kvaliteten af læder i af absolut øverste hylde. En god stor rummelig træningstaske til dame skal kunne rumme det hele til fitness, studie og/eller arbejde. Det kunne være du ledte efter en sportstaske med rum til sko - så har vores udvalg af store weekendtasker til dame hvertfald pladsen. 

Weekendtasker dame tilbud

De læder rejsetasker til dame af skind du finder hos os er som sagt af den bedste kvalitet. Det betyder selvfølgelig også, at de holder i lang tid - også selvom du bruger dem hver dag eller hver weekend. Ikke nok med det, så finder du dame weekendtasker til utroligt gode og fornuftige priser.

Hvis du ønsker at spare lidt ekstra på din lækre weekendtaske, så kan du med fordel holde øje med Freja Skinds gode tilbud på udvalgte varer. Det kan være, du er heldig at finde den helt rette rejsetaske af læder til en ekstra god pris, så du dermed kan gøre dig en ekstra god handel.

Tjek også løbende vores mange, gode nyheder, hvor du ligeledes kan holde dig opdateret på alle de smarteste og nyeste weekendtasker og meget mere.

Kan du ikke finde den rette læder weekendtaske?

Har du svært ved at finde lige netop den weekendtaske til damer, som matcher dine ønsker og behov? Så kan du til enhver tid kontakte os på 22 62 51 10 med lige netop de tvivler eller spørgsmål, du har. Du kan træffe os alle hverdage mellem kl. 11 og 14. Sammen kan vi finde den helt rette rejsetaske til dig, så du er klar til den næste hyggelige weekendtur.

Andre lædertasker samt toilettasker og kosmetikpunge

Har du brug for en anden smart taske, du kan have med dig på turen, så har vi hos Freja Skind lige det, du skal bruge. Shop blandt andet en lille og moderne clutch, hvor du lige netop har plads til alt det vigtigste såsom en pung, mobil og nøgler. Du kan med fordel have den med dig ved siden af din læder rejsetaske. På denne måde forsvinder dine vigtigste ting ikke i den store weekendtaske, og du har dermed kort, penge og mobil lige ved hånden.

Som noget ekstra finder du hos Freja Skind et lille udvalg af kosmetikpunge og toilettasker, som passer perfekt til de smarte weekendtasker. Vores kosmetikpunge er fremstillet i blødt kalveskind og kan rumme både glattejern (max 30 cm.), makeup, parfume osv. Blandt vores udvalg af kosmetikpunge finder du forskellige modeller fra Treats, hvor du kan vælge mellem flere forskellige farver og størrelser.

Gå på opdagelse i vores univers her på siden eller besøg os i vores fysiske læderbutikker. Du finder Freja Skind i Silkeborg og Aalborg, hvor vores dygtige personale altid står klar med hjælp og rådgivning til dit næste køb.