Tusind tak for din støtte. Freja Skind er 100% dansk.

Filtrér efter

Køn
Brands
flere.. less
Farve
flere.. less
Taske størrelser
Filter

Hos Freja Skind kan du finde et stort sortiment af crossovers og skuldertasker i skind og læder, hvor du med stor sandsynlighed kan finde lige netop den model, der passer til dig. Vi har flere års erfaring i branchen, derfor kan vi garantere, at vores produkter er udført i bedste kvalitet til prisen.

Skuldertaske og crossover i forskellige størrelser

En skuldertaske eller crossover taske er en af de mest funktionelle måder, du kan opbevare dine ting på, mens du er på farten. Taskens lange rem giver let bevægelighed, uanset hvor meget du har i tasken. Det er blandt andet derfor, at de er enormt populære både hos kvinder og mænd.

 Vi har et bredt udvalg af skuldertasker i skind, der både er forskellige i størrelse, model og farve. På den måde kan vi sikre dig, at vi har en funktionel og smart skuldertaske til dig, uanset du ønsker at have mindre eller større opbevaringsplads, når du forlader hjemmet.

Med andre ord kan du finde en skindtaske, der er velegnet til mindre opbevaring, når du skal i byen eller til fest. Ligeledes forhandler vi større tasker, der kan bære på dine sager, når du bevæger dig fra A til B i hverdagen.

Tasker med høj funktionalitet og kvalitet

Skuldertasker er ofte udformet i et fleksibelt design, så du som forbruger kan arrangere tasken, som du lyster. Taskens rem kan justeres i længde, så du både kan have den hængende fra skulderen, og samtidig have den hængende tværs over brystet som en crossbody taske.

Fælles for vores skuldertasker i skind er, at du kan justere remmen efter behov. Yderligere har vi større skuldertasker, der både har en aftagelig lang rem og en mindre rem, så kan du bære den på flere måder.

Vi forhandler skindtasker i flere forskellige mærker, hvor vi blandt andet sælger det populære mærke Treats. Hos os kan du både finde Treats tasker, Treats mobiltaske og Treats punge.

Ønsker du det bedste fra begge verdener? Så kan du med fordel vende blikket mod vores populære tasker, der både kan fungere som og skindrygsæk. Taskens stropper kan både adskilles og lynes sammen, så du som forbruger ikke skal gå på kompromis med hverken funktionalitet, design og kvalitet.

Leder du efter andre produkter?

Hos Freja Skind sælger vi et hav af forskellige produkter i skind af højeste kvalitet. Er du på udkig efter den perfekte dametaske eller herretaske, kan du med garanti finde den rigtige for dig. Ønsker du nyt overtøj, kan du vende blikket mod vores læderjakker og pelsjakker

Kontakt os:

Du er velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål eller vejlede angående vores produkter. Du kan ringe til os mellem kl. 10-14 på følgende telefonnummer: 22 62 51 10.

Derudover er vi til at finde i vores fysiske butikker, der både ligger i Aalborg og Silkeborg.