Freja skind - Dansk ejet og drevet - Fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid
1-4 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Kategorier
Brands
more... less
Størrelse
more... less
Farve
more... less
Skindhandsker
Materiale-Foer
Materiale
Filter

På udkig efter nye skindhandsker? Hos Freja Skind har vi læderhandsker i bedste kvalitet med & uden foer. Her på siden finder du vores store udvalg af skindhandsker til dame & herre. Er du i tvivl om hvilket foer du skal vælge, så kan du læse vores læderhandske foer guide, og er du i tvivl om din skindhandske størrelse, så har vi også lavet en handske størrelsesguide.

Stort udvalg af læderhandsker til dame og herre

Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af skindhandsker i bedste kvalitet. Vi har en lang årrække af erfaring, og har derfor håndplukket og udvalgt læderhandsker af høj kvalitet. På vores hjemmeside samt i vores fysiske butikker finder du et bredt udvalg af både læderhandsker dame og læderhandsker herre i forskellige farver og designs.

Lækre skindhandsker og varme luffer

Med en lækker skindhandske kan du nemt pifte dit efterårs- og vinterlook op. En skindhandske er en yderst brugbar accessories, som kan anvendes af både mænd og kvinder. Er du på udkig efter noget, der kan holde dine hænder varme i de køligere måneder, finder du hos Freja Skind et udvalg af varme luffer og foret handsker. Derudover forhandler vi et udvalg af elegante lammeskindshandsker samt smarte kørehandsker.

Skindhandsker i et udvalg af brands og flotte farver

Hos Freja Skind har vi et stort sortiment af skindhandsker fra forskellige brands. Blandt andet finder du handsker fra det danske mærke, Randers Handsker, samt Hestra Handsker, som er en af de førende producenter. Derudover finder du handsker i alle regnbuens smukke farver, hvad end du ønsker skindhandsker i sort, grå, lilla, rød eller gul, så er du kommet til det helt rette sted.

Find den rigtige læderhandske størrelse

Er du i tvivl om størrelsen du skal vælge på din læderhandske til dame eller herre? så kan du læse vores handske størrelsesguide. Guiden viser dig, hvordan du nemt måler og finder den rette læderhandske størrelse, så du er klar til bestille din skindhandske online hos Freja Skind.

Hvilket foer skal du vælge til dine skindhandsker?

Hos Freja Skind har vi læderhandsker med alle salgs foer. Er det af den grund lidt svært for dig, at vælge hvilket foer du skal vælge og hvorfor? Så tag og læs vores guide: Foer guide – sådan vælger du det rette foer til dine skindhandsker

Har du nogle spørgsmål til vores læderhandsker til dame eller herre?

Har du spørgsmål angående vores sortiment af skindhandsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 22 62 51 10. Derudover er vores fysiske butik af finde i både Aalborg eller Silkeborg, hvor du kan blive inspireret af vores mange produkter i skind.