Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Størrelse
more... less
Farve
Skindhandsker
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Hos Freja Skind forhandler vi mange forskellige fingerhandsker, hvor du med garanti kan finde en skindhandske, der falder i din smag. Vi har en lang årrække af erfaring bag os, derfor har vi øje for god kvalitet, hvilket kan mærkes, når du køber dine næste handsker i skind hos os. 

Fingerhandsker for enhver smag 

Vi sætter som virksomhed en dyd i, at vi kan tilbyde et stort udvalg af fingerhandsker og et stort udvalg af skindhandsker generelt. På den måde skal du som kunde ikke gå på kompromis med udseende og komfort, når du handler hos os. En fingerhandske i skind er belejlig i mange forskellige situationer i hverdagen, derfor kan du med fordel overveje, hvilken type fingerhandske du ønsker.

Vi har alt ligefra varme fingerhandsker, der er yderst brugbar i de kølige måneder til moderigtige kørehandsker eller skindhandsker med specielle funktioner. Det kunne blandt andet være touch screen handsker til den flittige mobilbruger, eller gigt handsker, der giver maksimal bevægelighed i fingrene.

Du kan med fordel udforske vores store sortiment af skindhandsker, der spænder fra Randers handsker, Hestra handsker, kørehandsker og luffer

Skindhandsker til mænd og kvinder 

Vores sortiment af skindhandsker dame byder både på de klassiske modeller, der pryder ethvert outfit med dens elegance og enkelthed. Derudover kan du finde en klassisk handske, der er piftet op med et mindre spænde, en mindre lynlås eller kraftige syninger. Ønsker du et mere farverigt udtryk, kan du finde damehandsker i alle regnbuens farver.

Vi forhandler flere forskellige mærker, der også tilbyder fingerhandsker til mænd. Vores herrehandsker kan både fås med eller uden foer, så ønsker du varme fingerhandsker til vintermånederne eller blot en tyndere skindhandske, så har vi herrehandsken for dig. 

Virksomhed med øje for kvalitet

Vi har hos Freja Skind mange år bag os i branchen, da vi startede vores virksomhed i 1986. Af denne grund ved vi, hvordan kvalitet føles, hvorfor vi også håndplukker vores produkter fra fabrikker verden over.

Det betyder, at vi undviger de fordyrende mellemled, og derfor kan du som kunde hos os få skind af højeste kvalitet til fornuftige priser. 

Du kan udforske vores sortiment online, men ønsker du at mærke kvaliteten på egen hånd, er du altid velkommen i vores to fysiske butikker i enten Aalborg eller Silkeborg.