Kategori: Dametasker

Vores tasker følger med tiden, både i forhold til form og farver, men også i forhold til bæredygtighed i form af udnyttelse af rest skind. Vi fører nemlig skindtasker til damer af rest skind fra eksempelvis jakkeproduktioner, så minimale mængder skind går til spilde i produktionerne.

Vejledning i vores tasker til kvinder

Vi elsker at dele ud af vores viden, både omkring kvaliteten af vores skindprodukter, men også vores viden omkring de enkelte taskers muligheder. Mangler du eksempelvis en taske til arbejde i hverdagen, hvor der gerne skulle kunne være en computer eller iPad, samt måske en notesbog, så kan det godt være, at du skal overveje en shopper i stedet for en håndtaske, da shopperen har plads til mere.

Tasker med kvalitet af skind

De tasker, vi sælger, har en garanteret høj kvalitet, da de er lavet af skind. Vi fører skindtasker af både bøffelskind, kalveskind, gedeskind og lammeskind, og så finder du også den populære ruskind blandt vores mange forskellige tasker. Skind er generelt set yderst holdbart, og en dametaske af skind kan følge dig i rigtig mange år. Det er klart, en dametaske af skind vil med tiden få et mere råt og brugt look, jo mere man bruger den, men selve kvaliteten vil aldrig forværres.

Den populære taske i mellemstørrelse

Vi ser ret ofte, at tasker til damer mest eftertragtet i en mellemstørrelse. Crossbody tasker og skuldertasker er to yderst populære valg blandt kvinderne, da disse kan bruges til hverdag og dermed bruges rigtig ofte. De små og store dametasker er også populære, men de bliver brugt i andre sammenhænge og er dermed ikke lige så populære som mellemstørrelsen er.

Besøg vores forretninger

Tasker til damer har mange forskellige formål, og med vores sortiment finder du med sikkerhed en taske til dit formål. Besøg vores forretninger i Aalborg og Silkeborg, hvor du kan blive inspireret og få vejledning i vores mange produkter i læder og skind. Får du spørgsmål til nogle af vores online produkter, kan du træffe os telefonisk i tidsrummet 11:00-14:00 på 22 62 51 10.