Freja skind - Dansk ejet og drevet - Fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid
1-4 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Farve
Taske størrelser
Materiale
Filter

Den erfarne shopper ved, at der kan spares værdifulde sekunder ved, at have kreditkortet let tilgængeligt. Derfor ses det også oftere og oftere, at den store tegnebog bliver erstattet med en kompakt kortholder i læder. 

Hos Freja Skind sætter vi stor pris på den lækre, kompakte læderkortholder, som hurtigt og nemt kan give dig de nødvendige kort på den trave indkøbstur. 

Kortholder i læder

Vores forskellige kortholdere i læder findes både i kalveskind og lammeskind, og både med og uden plads til mønter. Det er en smart løsning til dig, der altid bruger de samme kort, og som ønsker, at have dine kort let tilgængelige, så du hurtigt kan komme til dine kreditkort direkte fra kortholderen. 

En kortholder i læder gør sig god i mange år, da materialets holdbarhed er yderst stærk. Skind holder generelt godt, og med en læder kortholder får du holdbarhed, eksklusivitet og en praktisk holder til dine kort. 

Montana og Corium

Vi har læder kortholdere fra de populære mærker Montana og Corium, som har stor succes med lædervarer. Begge producenter er danske, og har mange års erfaring i læderbranchen. 

Corium leverer lædervarer i populært, skandinavisk design. Der er tale om tidsløse og funktionelle produkter i god kvalitet, som falder i de flestes smag. Vi har mange forskellige produkter fra Montana est. 1957, som kombinerer det klassiske design i skind med den skandinaviske charme. Montana går ikke på kompromis med kvalitet, og du er dermed sikret et fantastisk godt produkt, hvis du vælger en lædevarer fra Montana. 

<p">Kontakt os: Har du spørgsmål angående vores sortiment af kortholdere i læder, er du velkommen til at kontakte os telefonisk: 22 62 51 10. Telefonen er åben i tidsrummet 11:00-14:00. Derudover finder du vores fysiske skindbutikker i Aalborg og Silkeborg, hvor du også kan blive inspireret af vores mange produkter i læder og skind.