Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Kategorier
Brands
more... less
Farve
Taske størrelser
Materiale
Filter

Din pengepung opbevarer nogle af dine vigtigste genstande, så hvorfor gå på kompromis med kvaliteten af den? Ønsker du at udskifte din nuværende pung med en ny model, der er fremstillet i et smart design af ægte læder, er du kommet til det rette sted.

Hos Freja Skind forhandler vi et væld af forskellige pengepunge i skind, hvor du med garanti kan finde den model, der matcher din stil og dine behov. Punge i læder har den fantastiske fordel, at de kun bliver pænere med tiden. Patinaen er yderst velkendt for læderpunge og for skind generelt, og jo mere du bruger din læderpung, jo flottere bliver den.

Læderpunge i ægte læder

De fleste af os har en helt bestemt præference, når det omhandler den pung, vi har med os, hvor end vi går. Foretrækker du en lille pung, der har plads til de vigtigste kort og få mønter? Eller ønsker du en stor pung, der både kan indeholde kort, mønter og mobil på samme tid? Uanset dine præferencer går du ikke forgæves hos os.

Vi har samlet et bredt udvalg af læderpunge til dig, der elsker gode materialer og et flot design. Vores mange forskellige pengepunge finder du i et hav af farver såsom brun, sort, grøn, rød, gul og blå. Fælles for dem er, at de er fremstillet i skind af højeste kvalitet, så de former sig naturlig efter dit brug.

I vores sortiment finder du, eksempelvis, danske læderhandlere som Treats, Corium og Montana, som alle tre har været i branchen i mange år, sidstnævnte siden 1957. Sortimentet består af store punge og små punge i læder, og de findes både i lammeskind, kalveskind og bøffelskind. Hos Freja Skind sælger vi kun ægte skind, og ikke efterligninger af læder. Du kan dermed altid være sikker på, at du får den ægte vare når du handler hos os.

Find din næste damepung eller herrepung hos os, for vi har med garanti en tegnebog, der falder i din smag. På vores hjemmeside kan du let få et overblik over vores forskellige modeller med eller uden lynlås, fordi vi har et væld af billeder, der viser den enkelte pengepungs funktioner.

Virksomhed med øje for kvalitet

Vi er en familieejet virksomhed med erfaring i branchen siden 1986, hvorfor vi har et skarpt øje for, hvordan høj kvalitet ser ud og føles. Vi håndplukker vores egne varer fra fabrikker verden over, så vi sikrer os det lækreste skind på markedet. Det betyder yderligere, at vi sparer dig som kunde fordyrende mellemled, hvorfor vi kan forhandle kvalitet til en rimelig pris.

Med andre ord er du sikret en pengepung i holdbart og lækkert skind, når du køber den hos os. Sådan er det ikke hos alle forhandlere, for der findes et væld af materialer, der ligner ægte skind, men aldrig har set skyggen af ægte skind. Du bliver denne bekymring mindre, når du handler her, for hos os - Freja Skind - sælger vi naturligvis kun pengepunge i ægte skind.

Foruden vores mange pengepunge, sælger vi også mobilhangers og covers i ægte skind. Leder du efter en ny kortholder, kan du ligeledes finde dem hos os.