Kategori: Læderpunge

Hos Freja Skind gør vi meget ud af, at have et bredt sortiment i læderpunge. Det gør vi, fordi alle har forskellige vaner, og ikke mindst forskellige præferencer - det kan være alt fra pungens materialer til størrelsen af pungen. Nogle ønsker at kunne opbevare, eksempelvis, mobiltelefonen i sin pung, så det hele er samlet, og andre ønsker blot at have 2-3 kort og lidt mønter i sin pung - begge muligheder, og alt derimellem, er til at finde her på vores hjemmeside.

Pungene bliver pænere med tiden

Punge i læder har den fantastiske fordel, at de kun bliver pænere med tiden. Patinaen er yderst velkendt for læderpunge og for skind generelt, og jo mere du bruger din læderpung, jo flottere bliver den.

Vores sortiment af læderpunge online

Vi fører forskellige mærker inden for læderpunge, som alle fremstiller lædervarer med stor succes. Blandt vores sortiment finder du, eksempelvis, danske læderhandlere som Treats, Corium og Montana, som alle tre har været i branchen i mange år, sidstnævnte siden 1957. Sortimentet består af store punge og små punge i læder, og de findes både i lammeskind, kalveskind og bøffelskind. Hos Freja Skind sælger vi kun ægte skind, og ikke efterligninger af læder. Du kan dermed altid være sikker på, at du får den ægte vare når du handler hos os.

Hvilken pung falder du for?

Vores punge har flere forskellige designs, som omfatter både punge med og uden klap, med nøglering og med plads til både sedler og kort. Desuden findes vores punge også i forskellige farver, både almindelige læderfarver som sort og brun - og til den farverige shopper, har vi også både blå og gule punge.

Kontakt os

Har du spørgsmål angående vores sortiment af læderpunge, er du velkommen til at kontakte os telefonisk: 22 62 51 10. Telefonen er åben i tidsrummet 11:00-14:00, og vi elsker at dele ud af vores erfaringer og vejledninger. Derudover finder du vores fysiske forretninger i Aalborg og Silkeborg, hvor du også kan blive inspireret af vores mange produkter i læder og skind.