SE ALLE VORES TILBUD HER SE TILBUD HER

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Julegaver: Byttefrist 16/1-23 - Skriv "julegave" i kommentarfelt v.betaling

Leveringstid
Travlhed - Vi afsender indefor 5 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Størrelse
Farve
Skindhandsker
Materiale-Foer
Filter

Sælskindsluffer til kvinder er fantastisk luffer at have til vinteren. De holder dine hænder varme, og så ser de også godt ud. Sælskinds luffer findes i mange forskellige stilarter og farver, så du kan finde de perfekte sælskindsluffer til dig. Freja Skind har et stort udvalg af sælskindsluffer til kvinder, så du kan finde den perfekte til dig der vil holde dig varm hele vinteren lang.

Sælskindsluffer - varme luffer i sælskind med rulamsfoer

Vores sælskindsluffer er varme og naturlige, og er med ægte rulamsfoer. Det betyder for dig, at du her får en af de varmeste luffer i sælskind man kan få, og endda til en virkelig god pris.

Sælskindsluffer til når du ikke vil fryse

Når det kolde vintervejr begynder at sætte ind, er der intet bedre end et par lækre og varme sælskindsluffer, der holder dine hænder varme. Hos Freja Skind finder du et stort udvalg afsælskindsluffer at vælge imellem, så du er sikker på at finde det perfekte par til dig.

Forstil dig, at du er på vej hen over isen på en hundeslæde. Det kan være en virkelig kold fornøjelse hvis ikke din beklædning er i orden. Det er ikke tilfældigt at sælskindsluffer er det foretrukne til at undgå frosne fingre. Sælskindsluffer skal nok holde dine fingre og hænder dejlig varme, også selvom hundeslæden er skiftet ud med din cykel- Vinterne kan bare komme an, du kommer ikke til at fryse.

Sælskindsluffer er dog ikke kun dejlige og varme, men de er også meget stilfulde og vil passe til ethvert outfit. De er perfekte til at holde dine hænder varme i de kolde vintermåneder, og de vil holde i mange år fremover.

Sælskindsluffer - Efter gammel Grønlandsk tradition

Sælskindsluffer er en ældgammel og stolt tradition fra det Grønlandske folk og inuitter fra de artiske lande. Det er ret så fascinerende, at denne gamle tradition fortsat føres videre fra generation til generation. Det er en meget bæredygtig tanke, at man jager og spiser sæler - sælskindet bruges herefter til mange forskellige formål, herunder sælskindsluffer. Intet går til spilde.

Køb sælskindsluffer på Frejaskind.dk

Hvis du er på udkig efter et par lækres ælskindsluffer, skal du sørge for at tjekke vores udvalg her på siden. Du vil ikke blive skuffet!