Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Farve
Taske størrelser
Materiale
Filter

Hos Freja Skind finder du både mobiltasker med og uden rem - naturligvis i ægte læder. Se vores store udvalg af flotte mobiltasker her på siden. 

De fleste ønsker at passe rigtig godt på deres mobiltelefon, så den ikke bliver ridset eller går i stykker, og dette ønske kan indfries ved at købe en mobilpung, også kaldet en mobiltaske. Mobilpunge omfatter eksempelvis også mobil cover med pung og plads til diverse kort, så det er nemt at tilgå det hele på én gang.

Mobiltasker i læder

Blandt vores mobiltasker i læder finder du mærker som Treats og Montana, som begge har produceret og forhandlet lædervarer i mange år. Montana har eksempelvis eksisteret og produceret siden 1957, og har rigtig godt styr på, hvilke skindtyper der fungerer bedst som mobilpunge eller takster til mobil og pung.

Vi forhandler udelukkende mobiltasker i ægte skind, og dermed ingen efterlignende tekstiler. Når du handler hos os, kan du trygt forvente smukke og ægte lædervarer, heriblandt vores mobilpunge.

Find mobiltasker med rem og pung i lækkert design

Hos Freja Skind finder du både mobilpunge med og uden strop, i forskellige farver og med vidt forskellige designs. Du har også mulighed for, blot at vælge et mobilcover, hvis du kun ønsker opbevaring til din mobiltelefon og ikke til dine kort og kontanter.

Ens for alle disse designs er, at vores mobiltasker i læder kan passe rigtig godt på din mobiltelefon, så du ikke skal bekymre dig om at ridse den - uanset om du vælger en lille taske til mobil, læderpung og nøglebundt, eller blot ønsker et lækkert cover i skind eller en lille taske.

Kontakt os: Har du spørgsmål angående vores sortiment af mobilpunge, er du velkommen til at kontakte os telefonisk: 22 62 51 10. Telefonen er åben i tidsrummet 11:00-14:00, og vi deler meget gerne vores erfaringer og vejledninger med vores kunder.

Derudover finder du vores fysiske læderforretninger i Aalborg og Silkeborg, hvor du også kan blive inspireret af vores mange produkter i læder og skind.