Freja skind - Dansk ejet og drevet - Fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid
1-4 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Kategorier
Brands
more... less
Størrelse
more... less
Farve
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Leder du efter en læderjakke til damer? Hos Freja Skind finder du stort udvalg af de lækreste skindjakker til kvinder. Køb din nye læderjakke med gratis fragt her på siden. Har du nogle spørgsmål til nogle af de lækre skindjakker til dame eller herre så tøv endelig ikke med at kontakte os.

En dame læderjakke gør garderoben komplet

Dame læderjakken er et musthave i garderoben for alle kvinder. Det er en praktisk og alsidig beklædningsgenstand, som kan sættes sammen med alt fra rå jeans til en feminin kjole. Skindjakken kan give lidt kant til et outfit, men læder er også et dejligt naturmateriale, som sagtens kan fremstå blødt og let - ruskindsjakker er et godt eksempel. 

Læderjakker til damer er ikke bare motorcykel- og pilotjakker

Skindjakken er kendt for at være favorit blandt mange grupper; blandt andet motorcyklister og punkere. I dag er en læderfrakke ikke bare et praktisk stykke overtøj, men en stærk del af nutidens mode. Jakken har fået status som et tidløst item, der kan bruges til enhver lejlighed. 

Selvom du kan finde en bikerjakke eller pilotjakke, betyder det ikke, at en lækker læderjakke til dame kun er for militærfolk og motorcyklister - enhver dame eller kvinde kan finde sin indre, rå diva frem med en kort skindjakke. Du kan også vælge en elegant pelsjakke, så du kan gå vinteren i møde med stil. 

Kvinder: Læderjakken er en god investering

Og så er en skindjakke en rigtig god investering; den kan holde - og holde sig flot - i rigtig mange år med den rigtige behandling. Ægte læder er alle pengene værd. Det kan måske lyde lidt gammeldags, men imiteret skind og pels er billige og kommer hurtigt til at se slidt ud. 

Rigtigt læder er utroligt let at rengøre med en fugtig klud - kombineret med lidt læderfedt en gang imellem. Og så har skind selvfølgelig alle de helt lavpraktiske kvaliteter; vindtæt, vandafvisende og åndbart. Så der er i virkeligheden ingen undskyldning for ikke at investere i en ny frakke. En lækker rulams jakker med pelset foer kan holde dig varm hele vinteren.

Hvis du vil have et solidt, slidstærkt produkt, skal du vælge læder. En læder skuldertaske, jakke eller weekendtaske kan følge dig i mange år, hvis den bare får lidt pleje en gang imellem. 

Der findes en skindjakke til enhver kvinde

Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af skindjakker og styles til både dame og herre. Uanset, om du er på jagt efter en lang pelsfrakke, en varm vinterjakke eller en smart, kort læderjakke dame, har vi noget til dig. 

Hvis du tror, en skindjakke kun kan være sort med masser af nitter, kan du godt tro om igen. Selvfølgelig har læderjakken en vis rock’n’roll-udstråling, især, hvis den bliver sat sammen med et par lange støvler, men med en enkel læderjakke kan lave et sofistikeret look. 

Både sorte og brune læderjakker til dame passer rigtig godt til blå jeans, så det er enormt nemt at sammensætte et outfit, der er både afslappet og pænt. Hos os kan du finde et stort udvalg af både rockede og strømlinede, stilrene, styles.

En klassisk eller retro model er et sikkert hit, men moderne farveteknikker og innovativt produktionsudstyr har åbnet muligheder for endnu mere fantasifulde designs af skind. 

Tag en hoodie på under jakken for at lave et mere sporty look. 

Passion for læder i højeste kvalitet

Hos Freja Skind har vi en stor passion for læder, og derfor sælger vi kun skindprodukter af allerhøjeste kvalitet - håndplukket af os direkte hos producenten. Det er grunden til, at du altid kan finde gode tilbud på alt fra lækre læderhandsker til en trendy bumbag eller cross body taske.

Fordi vi tror på god kvalitet, forhandler vi selvfølgelig også produkter fra de bedste brands. For eksempel vil du aldrig fortryde købet af et par Hestra handsker, der kan holde i årevis

Overtøj lavet af læder er bæredygtigt fordi dyreskind typisk kommer fra slagterierne, der har gjort brug af kødet. Det er med andre ord en del af en proces, hvor naturens ressourcer bliver udnyttet optimalt.