Tak fordi du handler lokalt - Freja skind er dansk ejet og med lager i Danmark.

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere byttefrist på f.eks. gaver kan aftales.

Hurtig levering med Bring eller GLS
2-4 hverdage

Gratis fragt
Når du shopper for mindst dkk.500.-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Kategorier
Brands
flere.. less
Størrelse
flere.. less
Farve
flere.. less
Materiale-Foer
flere.. less
Hætte - Foer
Filter

Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af læderjakker til kvinder og mænd til enhver anledning. Hele sortimentet består af læderfrakker i høj kvalitet. Husk, at du kan forlænge levetiden på dine skind- og læderjakker (samt alt vores lædertøjskindhandsker m.m.) med vores læderpleje produkter som du kan se her.

  

Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af læderjakker til enhver anledning. Her finder du skind- og læderjakker af højeste kvalitet. Lige meget om du er på udkig efter skind- eller læderjakke, har Freja Skind noget til enhver smag, som er i højeste kvalitet.

En læderjakke går godt til det meste tøj, da du både kan bruge den uden over en sweater eller en t-shirt. Læderjakker har mange anvendelsesmuligheder, hvor det eneste du skal gøre, er at vælge farve og design.

Læderjakker i høj kvalitet

Hos Freja Skind sætter vi en stor ære i at tilbyde kvalitetsprodukter - både online såvel i vores fysiske butikker. Vi har derfor nøje udvalgt vores leverandører, så vi altid kan leve op til kravene om høj kvalitet blandt de læderjakker, skindtasker, skindhandsker eller læderpunge, vi tilbyder, så jakkerne kan holde i mange år frem.

En tidløs klassiker

Læderjakken har været en del af mange kvinder og mænds garderober i mange år efterhånden. Det er dog inden for de seneste år, at jakken virkelig er steget i popularitet. Det kan skyldes en række faktorer, da produktet kommer med en række fordele. Udover en meget lang levetid, så er skindjakken en god måde at give din garderobe lidt mere kant. Den fungerer til stort set alle hverdagssituationer og kræver ikke den store viden om mode, da jakken tager sig godt ud med det meste tøj.

Læderjakker er derudover også mere miljøvenlige sammenlignet med diverse plasticjakker, da læder er et naturmateriale, som kan optages af naturen igen. Derfor er læderjakkerne også det mest miljøvenlig valg, hvis du eksempelvis sammenligner med polyesterjakker.

Fri fragt på læderjakke købt online hos Freja Skind

Hos Freja Skind betaler vi fragten, når du køber en læderjakke hos os. Du skal derfor ikke betale ekstra, når du bestiller varen hos os. Derudover har du selvfølgelig 14 dages returret, hvis jakken ikke passer eller købet er fortrudt.

Kontakt Freja-Skind for yderligere information

Har du spørgsmål til vores lækre jakker i læder, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller på tlf.: 22 62 51 10. Vores telefontid er hverdage kl. 11-14, hvor vi meget gerne svarer på spørgsmål, hvad end det drejer sig om pasform, størrelse eller lignende.

Du er også meget velkommen til at besøge vores butikker i Aalborg eller Silkeborg, hvis du ønsker at prøve vores jakker i ægte læder, før du køber den. Du kan med fordel kontakte en af vores butikker, inden du besøger den, da der kan være forskel på sortimentet i hver enkelt butik. Hvis du allerede har en bestemt læderjakke i tankerne, er du velkommen til at kontakte butikken, så du ikke kører forgæves.