Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Størrelse
more... less
Farve
Materiale
Filter

Er du på jagt efter en ny jakke, som med sikkerhed vil holde dig varm hele vinteren, kan du med fordel vælge en rulamsjakke. Hos Freja Skind har vi et bredt sortiment af rulamsjakker, og du finder på vores hjemmeside samt i vores fysiske butikker rulamsjakker i mange forskellige farver og modeller. Hos Freja Skind finder du læder- og skindvarer af højeste kvalitet.

Vi har en lang årrække af erfaring, og har derfor håndplukket og udvalgt rulamsjakker af højeste kvalitet. Vores sortiment består af rulamsjakker produceret i 100% ægte skind, som er nøje håndplukket blandt brands og fabrikker fra hele verden. Gå på opdagelse i vores online sortiment, og find dine kommende rulamsfrakke hos os. Når vinteren rigtigt viser tænder, er der ikke noget varmere end en naturlig og ægte rulam. Er du en rigtig frossenpind, er en rulamsjakke det ideelle valg til dig.

Rulam er noget af det varmeste materiale du kan få, derfor er du med en rulamsjakke garanteret en jakke, som kan holde dig varm selv i det stride frostvejr. Rulam er et naturprodukt lavet af fåreskind. Det består af ét lag, hvor indersiden er pels/uld, som er yderst blødt og behageligt at have på. Ydersiden er skind/læder og er derfor enten mere glat eller ru. Udover at være et virkelig varmt materiale, er rulam også meget slidstærkt. Med en rulamsjakke får du derfor både en varm og holdbar jakke.

Rulamsjakke til herre og dame

Hos Freja Skind finder du rulamsjakker til dame og herre. Mange af vores rulamsjakker er designet og produceret af vores eget mærke, By Freja Skind. Vi er eksperter på området, og det forpligter. Vi stiller høje krav til materialet, derfor får du med en rulamsjakke by Freja Skind en jakke, hvor kvaliteten er i top.

Kontakt os

Har du spørgsmål angående vores sortiment af rulamsjakker, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 22 62 51 10. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske butikker, som du finder i Aalborg og Silkeborg. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste køb i skind eller læder og håber, at du finder den lædervare, du søger hos os.