Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Størrelse
Farve
Materiale-Foer
Materiale
Filter

En cap er yderst anvendelig i mange forskellige situationer, da den både giver et fedt udtryk til din tøjstil, men den kan også skygge for solen skarpe stråler eller varme hovedet i kølige måneder.

Hos Freja Skind forhandler vi et stort udvalg af skind caps i ægte skind til en god pris. Du kan både udforske vores mange skind caps online, ellers er du velkommen til at prøve en eller flere i vores fysiske butikker.

Cap i høj kvalitet

En cap i ægte skind giver et tidløst og klassisk udtryk, derfor kan den bruges til meget forskelligt tøj og til mange forskellige lejligheder. Uanset om du foretrækker en cap i ægte lammeskind, læder eller ruskind, kan du finde en billig cap hos os.

Vi stræber altid efter, at vi har et bredt sortiment, så du kan finde lige netop den cap, du leder efter. Det betyder, at vi har alt lige fra en klassisk sort kasket til en fængende farve. Derfor har vi læder caps i både rød skind, blå ruskinds cap, brun, beige og sort.

Skal du have en cap, der kan holde ører og nakke varm i den mest tænderklaprende kulde? Så gør du klogt i at købe vores Rulamshue med skygge og øre- nakkevarmer. Du kan selv folde huens nakkevarmer op og ned, derfor er den anvendelig udendørs mange dage om året.

Mangler du modsat en sommerhat dame, omfavner vores udvalg også dette behov. Vi forhandler en skindhat i et feminint design, der er et oplagt hovedbeklædning i årets sommermåneder.

Unik og familieejet butik

Vores virksomhed slår et slag for god kvalitet og god service, hvilket går igen i alt, hvad vi foretager os. Vi prioriterer tid på at håndplukke egne varer fra fabrikker verden over, så vi kan sælge høj kvalitet til en lav pris, da vi undgår fordyrende mellemled.

Det er vigtigt for os, at vi samtidig kan tilbyde et stort udvalg af lækre produkter i skind, så vi sikrer os, at du kan finde din foretrukne læderjakke, lædertaske eller hovedbeklædning hos os. Det betyder, at du ikke går forgæves, når du enten opsøger os online eller fysisk, for vi har varer til enhver smag.

Det betyder, at når du leder efter den rette hovedbeklædning hos os, kan du udforske et væld af modeller. Foruden vores mange skind caps, har vi også sixpence i skind og pandebånd samt hue med pelskvast.