Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Kategorier
Brands
more... less
Størrelse
more... less
Farve
more... less
Materiale-Foer
Materiale
more... less
Filter

Hovedbeklædning af forskellig slags er en fast del af vores garderobe, da det både kan være det perfekte tilbehør til vores tøjstil eller have en nødvendig funktion, når vi bevæger os udendørs. Dette gælder blandt andet, når vi ønsker at skærme hovedet for solens skarpe stråler eller varme hoved og ører på kølige dage. 

Hos Freja Skind forhandler vi et stort udvalg af hovedbeklædning til ethvert formål og enhver smag. Fælles for vores sortiment er, at det er skabt i ægte skind eller pels, så du får et produkt af høj kvalitet. 

Strikhue 

Mangler du en hue, der både sidder behageligt og varmer på selv de køligste dage? Så kan du med fordel undersøge vores kategori strikhue og pandebånd. Herinde finder du blandt andet vores populære huer med pelskvast, der er strikket i lækre materialer herunder cashmere, angora og uld. Disse finder du i flere forskellige farver, så du er sikker på, at du får lige nøjagtig den hue med pels kvast, der matcher din stil. Kan du ikke få nok af pels i høj kvalitet, har vi ligeledes mange forskellige pandebånd. 

Skind caps 

Mangler du en hovedbeklædning, der kan bruges til mange forskellige lejligheder, er en skind cap et oplagt valg. Vores sortiment indeholder et væld af forskellige skind caps, der giver et tidløst og klassisk udtryk. 

Vi sætter stor værdi i, at vi har skind caps til enhver smag. Det betyder, at du som kunde kan finde en cap i alle farvepalettens farver, skind eller ruskind. 

Sixpence 

Skal du have fingrene i en tilbagevendende klassiker, så er en sixpence i skind oplagt. Vores sixpences er alle fremstillet i lammeskind af højeste kvalitet. Du finder dem i både grålige nuancer, brun og sort. 

Vil du kombinere det klassiske udtryk fra en sixpence og huens varmende funktion, kan du vende blikket mod en af vores mest solgte modeller. Denne er lavet i det blødeste lammeskind, og den har ørevarmer, du kan folde ned på kølige dage. Derudover er lavet af skind fra jakkeproduktion, hvorfor vores fremstilling af denne sixpence mindsker spild. 

Cowboyhatte

Freja Skind er officiel forhandler af Scippis Cowboyhatte. Det ikoniske design er i dag kendt og elsket over hele verden. Hver cowboy hat er skabt med stor opmærksomhed på både håndværk og detaljer. Se vores unikke udvalg af cowboyhatte i ægte læder.

Familiejet virksomhed der vægter den personlige service højt

Vores familieejede virksomhed har en lang årrække af erfaring bag os, hvorfor vi ved, hvad god kvalitet er. Vi håndplukker selv vores varer fra fabrikker verden over, så vi både sikrer os den høje kvalitet og sparer dig som kunde de fordyrende mellemled. Det betyder, at vi garanterer dig en høj service med høj kvalitet, som du betaler en lav pris for.