Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Størrelse
more... less
Farve
Skindhandsker
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Mangler du et par bløde skindluffer, som kan holde dine hænder varme med stil, så finder du hos Freja Skind et udvalg af forskellige skindluffer med forskelige typer af for og pels. Gå på opdaglese blandt alle vores skindluffer til dame og herre her på siden. 

Køb skindluffer hos Freja Skind

Mangler du et par bløde og varme skindluffer, som kan holde dine hænder varme hele vinteren, finder du hos Freja Skind et udvalg af forskellige modeller. Hos Freja Skind har vi presset priserne i bund, men det betyder ikke, at du behøver at gå på kompromis med kvalitet og design. Vi har en lang årrække af erfaring, og har derfor håndplukket og udvalgt alverdens skindluffer af højeste kvalitet.

På vores hjemmeside samt i vores fysiske butikker finder du et bredt udvalg af skindluffer til både dame og herre i forskellige farver og flotte designs. Fælles for vores udvalg af skindluffer er kvaliteten og holdbarheden. Vores sortiment består af skindluffer produceret i 100% ægte skind, som er nøje håndplukket blandt brands og fabrikker fra hele verden. 

Varme rulamsluffer med foer

Hos Freja Skind finder du skindluffer i forskellige skindtyper fra flere anerkendte brands. Vores sortiment består af både rulamsluffer, skindluffer og læderluffer, som udover at holde dine hænder varme, med garanti vil sætte prikken over i’et i dit vinteroutfit. Vi har øje for kvalitet, og har derfor håndplukket skindluffer fra anerkendte brands, som efterlever kravene om høj kvalitet. Blandt vores sortiment finder du eksempelvis skindluffer fra brandet Gaucho. Gaucho er særlig kendte for deres klassisk design, som kan bruges sæson efter sæson.

Hos Freja Skind finder du lammeskindsluffer fra Gaucho i smukke farver, som blandt andet er foeret med et unikt primaloft foer, som udmærker sig ved at være let, åndbart, vandafvisende og ikke mindst varmt. Foretrækker du en ekstra varm handske denne vinter, kan du med fordel vælge et par rulamsluffer. Rulam er noget af det absolut varmeste materiale man kan få, og hos Freja Skind finder du ægte rulamsluffer af høj kvalitet til fordelagtige priser.

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores skindluffer?

Har du spørgsmål angående vores sortiment af skindluffer og skindhandsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 22 62 51 10. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske butikker, som du finder i Aalborg og Silkeborg. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste køb i skind eller læder og håber, at du finder den lædervare, du søger hos os.