Tusind tak for din støtte. Freja Skind er 100% dansk.

Filtrér efter

Køn
Brands
flere.. less
Størrelse
Farve
Filter

Mangler du et par bløde og varme luffer, som kan holde dine hænder varme hele vinteren, finder du hos Freja Skind et udvalg af forskellige modeller. Hos Freja Skind har vi presset priserne i bund, men det betyder ikke, at du behøver at gå på kompromis med kvalitet og design. Vi har en lang årrække af erfaring, og har derfor håndplukket og udvalgt alverdens luffer af højeste kvalitet.

På vores hjemmeside samt i vores fysiske butikker finder du et bredt udvalg af luffer til både dame og herre i forskellige farver og flotte designs. Fælles for vores udvalg af luffer er kvaliteten og holdbarheden. Vores sortiment består af luffer produceret i 100% ægte skind, som er nøje håndplukket blandt brands og fabrikker fra hele verden. 

Varme rulamsluffer med foer

Hos Freja Skind finder du luffer i forskellige skindtyper fra flere anerkendte brands. Vores sortiment består af både rulamsluffer, skindluffer og læderluffer, som udover at holde dine hænder varme, med garanti vil sætte prikken over i’et i dit vinteroutfit. Vi har øje for kvalitet, og har derfor håndplukket luffer fra anerkendte brands, som efterlever kravene om høj kvalitet. Blandt vores sortiment finder du eksempelvis skindluffer fra brandet Gaucho. Gaucho er særlig kendte for deres klassisk design, som kan bruges sæson efter sæson.

Hos Freja Skind finder du lammeskindsluffer fra Gaucho i smukke farver, som blandt andet er foeret med et unikt primaloft foer, som udmærker sig ved at være let, åndbart, vandafvisende og ikke mindst varmt. Foretrækker du en ekstra varm handske denne vinter, kan du med fordel vælge et par rulamsluffer. Rulam er noget af det absolut varmeste materiale man kan få, og hos Freja Skind finder du ægte rulamsluffer af høj kvalitet til fordelagtige priser.

Kontakt os

Har du spørgsmål angående vores sortiment af luffer og handsker i skind, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 22 62 51 10. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske butikker, som du finder i Aalborg og Silkeborg. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste køb i skind eller læder og håber, at du finder den lædervare, du søger hos os.