Tusind tak for din støtte. Freja Skind er 100% dansk.

Filtrér efter

Køn
Brands
flere.. less
Størrelse
flere.. less
Farve
Filter

Bukser i læder har i en lang årrække været populært, for de kan give et langt mere råt og stilfuldt udtryk til dit outfit sammenlignet med almindelige cowboybukser.

Ønsker du at iføre dig smarte og behagelige læderbukser, så er du kommet det rette sted. Vi forhandler hos Freja Skind et bredt udvalg af læderbukser til herrer og kvinder, hvor du med garanti kan finde den model, der passer til dig.

Skindbukser 

Når du leder efter dine næste skindbukser, er det vigtigt, at du har en bestemt faktor in mente - nemlig kvalitet. Læder bukser af lav og billig kvalitet bliver hurtigt ubehagelige og varme at have på, fordi det ikke er et åndbart og fleksibelt materiale. Af denne grund betaler det sig, at du køber læder bukser af høj kvalitet, for de har ikke bare en længere levetid, de er også langt mere behagelige at have på. 

Af denne grund kan du trygt købe dine næste læderbukser hos os, for vi vægter kvalitet og behagelighed højt. Vi forhandler flere forskellige modeller af skindbukser, derfor kan du med fordel lade dig inspirere på vores webshop eller besøge os på vores fysiske adresser i både Aalborg og Silkeborg. 

Leder du efter sorte bukser mænd har vi flere klassiske sorte læderbukser - både i blødt læder eller okselæder. Derudover har vi også et bredt udvalg til kvinder, der blandt andet byder på skindleggins, dame bukser med elastik i taljen og læderbukser med eller uden lynlås i flere forskellige farver. Fælles for vores læderbukser er, at de enten kan fås i et baggy udtryk, hvis du foretrækker løse bukser, omvendt har vi også tætsiddende skindbukser, hvis det passer dig bedre. 

Høj kvalitet til rimelig pris 

Vores familieejede virksomhed har knap 35 års erfaring i branchen, hvorfor vi ved, hvordan læder af højeste kvalitet skal se ud og føles. Det betyder, at vi kun håndplukker varer fra fabrikker i hele verden, så vi bevarer den høje kvalitet og sparer vores kunder for fordyrende mellemled.

Med andre ord får du som kunde hos os læder af højeste kvalitet, som du køber til en rimelig pris. Dette går igen i alle vores produkter, hvorfor du med fordel kan lade dig inspirere af vores store udvalg - uanset om du er på udkig efter en ny lædertaske, rygsæk, læderjakke, lædervest eller bæltetaske

Vi ønsker altid at yde en ekstra god service for dig som kunde, så vi sikrer os, at du får det helt rette produkt. Er du usikker på din størrelse, kan du derfor sende livsmål til vore e-mail: info@frejaskind.dk, så hjælper vi dig gerne.