Freja skind - Dansk ejet og drevet - Fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid
1-4 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Kategorier
Brands
more... less
Størrelse
more... less
Farve
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af læderjakker og skindjakker til kvinder og mænd til enhver anledning. Hele sortimentet består af læderjakker af højeste kvalitet. Husk, at du kan forlænge levetiden på dine skind- og læderjakker (samt alt vores læder tøjskindhandsker m.m.) med vores læderpleje produkter som du kan se her.

  

Stort udvalg af læderjakker og skindjakker

Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af læderjakker til enhver anledning. Her finder du læderjakker og skindjakker af højeste kvalitet. Lige meget om du er på udkig efter skind- eller læderjakke, har Freja Skind noget til enhver smag, som er i højeste kvalitet. En læderjakke går godt til det meste tøj, da du både kan bruge den uden over en sweater eller en t-shirt. Læderjakker har mange anvendelsesmuligheder, hvor det eneste du skal gøre, er at vælge farve og design.

Læderjakker og skindjakker i høj kvalitet

Hos Freja Skind sætter vi en stor ære i at tilbyde skindjakker og læderjakker af højeste kvalitet - både online såvel i vores fysiske butikker. Vi har derfor nøje udvalgt vores leverandører, så vi altid kan leve op til kravene om høj kvalitet blandt de læderjakker, skindtasker, skindhandsker eller læderpunge, vi tilbyder, så jakkerne kan holde i mange år frem.

Skindjakker - En tidløs klassiker

Læderjakken har været en del af mange kvinder og mænds garderober i mange år efterhånden. Det er dog inden for de seneste år, at jakken virkelig er steget i popularitet. Det kan skyldes en række faktorer, da produktet kommer med en række fordele. Udover en meget lang levetid, så er skindjakken en god måde at give din garderobe lidt mere kant. Den fungerer til stort set alle hverdagssituationer og kræver ikke den store viden om mode, da jakken tager sig godt ud med det meste tøj. Læderjakker er derudover også mere miljøvenlige sammenlignet med diverse plasticjakker, da læder er et naturmateriale, som kan optages af naturen igen. Derfor er læderjakkerne også det mest miljøvenlig valg, hvis du eksempelvis sammenligner med polyesterjakker.

Fri fragt på læderjakke og skindjakker købt hos Freja Skind

Hos Freja Skind betaler vi fragten, når du køber en læderjakke hos os. Du skal derfor ikke betale ekstra, når du bestiller en skindjakke hos os. Derudover har du selvfølgelig 14 dages returret, hvis læderjakken ikke passer eller købet er fortrudt.

Har du spørgsmål til nogle af vores skindjakker og læderjakker?

Har du spørgsmål til vores lækre jakker i læder, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller på tlf.: 22 62 51 10. Vores telefontid er hverdage kl. 11-14, hvor vi meget gerne svarer på spørgsmål, hvad end det drejer sig om pasform, størrelse eller lignende.

Du er også meget velkommen til at besøge vores butikker i Aalborg eller Silkeborg, hvis du ønsker at prøve vores jakker i ægte læder, før du køber den. Du kan med fordel kontakte en af vores butikker, inden du besøger den, da der kan være forskel på sortimentet i hver enkelt butik. Hvis du allerede har en bestemt læderjakke i tankerne, er du velkommen til at kontakte butikken, så du ikke kører forgæves.